Час: 2024-04-18 06:43:26

IMG 2833
   Тривожним, складним та відповідальним видався літній оздоровчий сезон 2023 року у зв’язку із тривалою та жорстокою російською агресією на території України. Досить часті повітряні тривоги, перебування в укриттях та бомбосховищах, інформація про воєнні дії, біль втрат, хвилювання за рідних та близьких, відсутність можливості повноцінного спілкування з однолітками негативно впливають на емоційний стан дітей. Та дитинство має бути щасливим і радісним!

изображение viber 2022 09 08 11 21 56 215

изображение viber 2022 09 08 11 22 06 590
07.09.22 Київська міськпрофрада провела виїзну нараду з профактивом членських організацій м. Києва в ДОЗ СТ «Чайка» з метою вивчення можливостей організації оздоровлення та відпочинку членів профспілок та їх сімей.

6a23464a4727316b1212905a984613e3 w640
Літо вже в повному розгарі і актуальним для профспілок міста є реалізація прав дітей на оздоровлення та відпочинок. Адже дитинство не поставиш на паузу! У зв’язку з військовою агресією росії проти України, введенням воєнного стану, велика кількість дітей опинилась в складних життєвих обставинах. Турбуючись про збереження емоційного стану, психологічне та фізичне здоров’я дітей, Київська міськпрофрада організувала реабілітацію, оздоровлення та відпочинок, провівши тендер на закупівлю путівок в дитячих оздоровницях Закарпатської та Київської областей.

20210721085004
На виконання Постанови Президії Київської міськпрофради від 17.05.2022 р. № П-28-5 «Про організацію оздоровлення та відпочинку дітей в 2022 році» оголошено тендер на закупівлю дитячих путівок в Закарпатській та Київській областях.

Прибути до місця відправлення Вашої дитини до дитячого оздоровчого закладу (потягом чи автобусом) потрібно не пізніше, як за 30 хвилин до визначеного часу.
1. Документи, які потрібно мати дитині: медична довідка форма «079» (із випискою про щеплення), свідоцтво про народження або копію свідоцтва завірену нотаріально.

2. Предмети особистої гігієни:
• Зубна паста, щітка, мило (в мильниці);
• Мочалка, шампунь, дитячий крем, рушник;
• Гребінець, ножиці для нігтів;
• Туалетний папір;
• Для дівчат: предмети індивідуальної гігієни;
• Сонцезахисний крем, засіб від комарів.

3. Одяг та взуття:
• 2-3 комплекти переміни білизни;
• 2 головні убори;
• купальний костюм, пляжне взуття;
• Повсякденний одяг (1-2 комплекти);
• Святковий одяг для вечорів відпочинку, дискотек;
• Зручне взуття для повсякденного носіння (перемінне взуття для дощової погоди);
• Шорти, майки (футболки), спортивний одяг та взуття;
• Легка куртка, кофта, спортивний костюм (теплі речі);

ЧОГО НЕ ВАРТО ДАВАТИ ДИТИНІ:
• Дорогу аудіо, відео , фото та іншу техніку;
• Мобільні телефони, планшети;
• Парфуми;
• Ювелірні вироби;
• Роликові ковзани, надувні плавальні засоби.
В дорогу категорично забороняється брати: молочні, кисломолочні продукти, варені ковбаси і м’ясні продукти домашнього приготування, рибні продукти, консерви в томатному соусі, а також продукти, термін зберігання яких не перевищує 48 годин при кімнатній температурі.

ЧИ ДАВАТИ ДИТИНІ ГРОШІ?
Якщо є можливість, звичайно, але даючи дитині певну суму, навчіть її планувати свій бюджет, доцільно витрачати гроші.
Адміністрація дитячої оздоровниці не несе відповідальності за кошти, які не здані дітьми на зберігання вихователям.