Час: 2018-11-18 03:25:06

DSCN3274В акваторії Матвіївської затоки, на території ДЮСШ «Славутич», 18 вересня ц.р. відбулися видовищні змагання із драгонботу Д-10 серед команд членських організацій Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок».

Драгонбот ‑ це веслярський човен в якому одночасно знаходиться команда веслярів у складі 10 осіб і рульовий, якого надала ДЮСШ «Київ», що професійно розвиває цей вид спорту.

На змагання, головним суддею яких виступив директор ДЮСШ «Славутич» Анатолій Майстренко, з’їхалися представники команд, котрі представляли галузеві профспілки столиці.

Голова Київської Міськпрофради Валентин Мельник тепло привітав спортсменів і численних вболівальників. Він зазначив, що веслування на човнах «Дракон» ‑ це не лише видовищний спорт для глядачів,а й дуже корисний для його учасників, адже вчить працювати у команді, рухатися в єдиному пориві до перемоги.

У запеклих перегонах на дистанції 300 м змагалося 7 команд. За результатами напруженої боротьби звання переможця здобула команда веслувальників Київської міської профспілки працівників житлово-комунального господарства та сфери послуг. Друге місце посіла команда Київської регіональної організації профспілки Національної академії наук України. 3 місце – команда Молодіжної ради Київської Міськпрофради.

У Києві 19-20 жовтня 2015 року відбувся традиційний Всеукраїнський турнір із греко-римської боротьби. Змагання кожного року присвячуються пам’яті Майстра спорту СРСР, Заслуженого тренера України – Леоніда Гайріяна. Цей турнір ‑ найкраще свідчення пам’яті друзів, нинішніх борців про людину, яка все життя присвятила улюбленому виду спорту.

В цьому році на змагання завітали більше сотні спортсменів із 16 областей України. Серед учасників змагань були чемпіони та призери Європи, члени молодіжної збірної команди України з греко-римської боротьби.

Vladislav Gisar 02

Призер міжнародних змагань Владислав Гісар і заслужений тренер України Неля Ромашко

У 2015 році спортсмени Дитячо-юнацької спортивної школи з академічного веслування «Славутич» Київської міської ради профспілок брали участь у змаганнях різних рівнів, а саме: у чемпіонатах м. Києва, України, Європи та Світу.

- І-ше місце – Чемпіонат Європи Чехія, Владислав Гісар, 4-ка,
- ІІІ-тє місце Чемпіонат Світу Бразилія – Владислав Гісар, 4-ка

Тренери-викладачі ДЮШС протягом 2015 року підготували:
- майстрів спорту України – 3 особи;
- кандидатів у майстри спорту – 5 осіб;
- І розряд дорослий – 35 осіб;
- Масові розряди (І, ІІ юнацькі) – 238 осіб.

У чемпіонатах м. Києва брали участь 276 спортсменів нашої школи, з них було завойовано 156 призових місць. У складі збірної команди м. Києва з академічного веслування брали участь 278 спортсменів ДЮСШ «Славутич» із них завойовано 127 медалей різного ґатунку. На чемпіонаті серед УФК, СДЮШОР, ДЮСШ, який проходив у м. Миколаєві, команда ДЮСШ «Славутич» зайняла почесне І-ше місце серед усіх шкіл із академічного веслування.

Анатолій МАЙСТРЕНКО,
директор ДЮСШ «Славутич»

Як відомо осінь - пора збору врожаю та підбиття підсумків. Зовсім не випадково після літньої спеки, яскравими барвами, одягаючи все довкола в золото-червоні наряди приходить осіння пора, а ми з вами перегортаємо передостанні сторінки календаря змагань із академічного веслування. Після виснажливої, тривалої праці спортсмени ДЮСШ з академічного веслування «Буревісник» Київської міської ради профспілок роблять гідний внесок у скарбницю перемог на Чемпіонаті України серед УФК, ДЮСШ, СДЮШОР, який відбувся 25-27 вересня 2015 року в місті Миколаєві.

На сьогоднішній день представники ДЮСШ «Буревісник» міцно утримують лідерство. Представниці жіночої статі демонструють величезні можливості для морального та фізичного вдосконалення, в цьому переконує той факт, що наші спортсменки знову виборюють золоті нагороди: Любов Пивоварова в одиночці; Марина Романюк, Дарина Нестерук вибороли срібло в двійці розпашній без стернового. Любов Пивоварова, Діана Корольова, Марина Романюк, Дарина Нестерук вибороли срібло у складі екіпажу четвірки парної. Спортсменки Анна Різніченко, Анастасія Криницька, Аліса Осьмачко, Світлана Назаренко продемонстрували неабияку волю до перемоги, посівши четверте місце у складі четвірки розпашної без стернового.

Порадували срібними нагородами представники сильної статі: Максим Оніпченко та Костянтин Мусієнко у двійці розпашній без стернового; бронзова нагорода Костянтин Мусієнко, Максим Оніпченко, Олексій Гураль, Владислав Сичов в екіпажі четвірки розпашної без стернового.

Саме такі плідні зусилля тренерів і спортсменів котрий рік поспіль дозволили ДЮСШ з академічного веслування «Буревісник» Київської міської ради профспілок стати однією з найкращих шкіл в Україні, набравши у командному заліку 660 очків.

Антон ПРОДАН,
директор ДЮСШ «Буревісник»

Чемпіонат світу з академічної греблі до 23-х років проходив з 11 по 15 липня 2012 року на гребному каналі в місті Тракай, Литва. 56 країн та 815 спортсменів заявили на участь у змаганні. Українська збірна до Чемпіонату світу готувалася на спортивних базах Київської міської Ради профспілок – ДЮСШ «Славутич» (директор Анатолій Майстренко) та ДЮСШ «Буревісник» (директор Антон Продан). Головний тренер збірної Олег Волощук.
У заключний день чемпіонату проводилися малі і головні фінали змагань. У фіналі чоловічих одиночок легковаговиків по шостий воді стартував український спортсмен Ігор Хмара - вихованець ДЮСШ "Буревісник" . Наш спортсмен вийшов у фінал і посів почесне 6-е місце. Це найкращий виступ за всю історію незалежної України. Сам Ігор Хмара і його тренери Продан Сергій Костянтинович та Продан Антон Сергійович кажуть, що це великий успіх, хоча розраховували завоювати і привезти в Україну медаль, тому що у фінал Ігор вийшов з кращим часом, але на останньому етапі змагань погода піднесла несподіваний сюрприз, дув сильний вітер з 6-й доріжки на 1-ю, по якій йшов наш спортсмен. Ми вітаємо Ігоря Хмару, його тренерів за досягнення високого результату і бажаємо великих перемог в майбутньому. Ігор виступав на Чемпіонаті світу під прапором Київських профспілок і у формі кредитної спілки, як спонсорів, що зробили неоціниму підтримку при підготовці спортсмена. Тренери і спортсмен впевнені, що надалі наш вихованець Ігор Хмара стане чемпіоном світу, завоює ліцензію на Олімпійські ігри.

Чоловічі четвірки парні. За четвертою воді стартувала збірна України. Зі старту українські веслярі потужно пішли вперед, і не поступилися лідерством нікому, фінішувавши першими і заробивши золото чемпіонату світу. За друге і третє місце боротьба була неабиякою, в результаті Італія посіла друге місце, Австралія - ​​третє.
Вітаємо Олександра Надтока, Антона Бондаренко, Атрема Верестюка і Андрія Михайлова з перемогою на Чемпіонаті світу 23!

7d467f5d04Київська міська профспілка працівників ЖКГ та сфери послуг відповідно до Постанови Президії № 11 від 25.12.2014 року провела змагання по програмі галузевої Спартакіади з настільного тенісу, волейболу (жінки), волейболу (чоловіки) та кульової стрільби.

12 лютого 2015 року відбулися змагання з настільного тенісу в яких взяли участь 11 команд від підприємств галузі. Переможцями та призерами стали: ППО КП «Київпастранс», ППО ПАТ «Київгаз», ППО АК «Київводоканал». Серед підприємств житлового господарства переможцями та призерами стали: ППО «Керуюча дирекція Дніпровського району м.Києва», ППО КП «Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду Деснянського району», ППО КП ЖГ Солом’янського району.

17 та 24 лютого 2015 року пройшли змагання з волейболу серед жіночих і чоловічих команд. У жінок першою стала команда Київського вищого професійного училища швейного та перукарського мистецтва, другими – волейболістки ППО ПАТ «Київгаз», третіми – КВПУ сервісу та дизайну.

Серед чоловіків перше місце вибороли представники ППО АК «Київводоканал», друге місце – ППО ПАТ «Київгаз», третіми стала – команда ППО КП «Плесо».

17 березня на базі СДЮСШОР з кульової стрільби та біатлону «Схід», за адресою: м.Київ, вул. Привокзальна, 12-б провела командні змагання з кульової стрільби. В змаганнях взяли участь 80 осіб із 16 команд підприємств галузі.

Першими в командному заліку стали спортсмени ППО ПАТ «Київгаз», другими – ППО АК «Київводоканал», третє місце виборола збірна команда голів профкомів КП «Київпастранс» на чолі з головою ППО КП «Київпастранс» Сергієм Болдинюком.

У квітні місяці відбудуться змагання з шахів та шашок серед підприємств галузі та змагання з шахів серед підприємств УТОС (працівники з вадами зору).

Масова участь працівників у спортивних змаганнях в трудових колективах підтверджують той факт, що не єдиною роботою живе людина, їй потрібен активний відпочинок, та заняття для душі.

І саме ці бажання втілює в життя галузева профспілка.

Олександр Пономаренко,
провідний спеціаліст
по спортивній роботі
Київської міської профспілки
працівників ЖКГ та сфери послуг

21-23 червня 2014 року було проведено чемпіонат України серед юніорів з академічного веслування, в якому 65 спортсменів  Дитячо-юнацької спортивної школи "Буревісник" взяли участь та здобули призові місця.

З 11 по 14 жовтня 2013 року в місті Санкт-Петербург відбувся ІV міжнародний турнір з доміно імені  Сергія Тарасова. В турнірі приймали участь представники України. Треба відзначити, що вперше громадяни України офіційно беруть участь в міжнародних змаганнях з доміно. Дуже почесно, що всі представники від України представляли профспілкові організації м. Києва, а саме: Київську міську організацію професійної спілки працівників хімічних та нафтохімічних галузей промисловості (ППО ПАТ «Фармак») та Київську міську профспілку працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів, що входять до Об'єднання профспілок, організацій профспілок «Київська міська рада профспілок».

У Києві 01-03 серпня 2013 р. на Матвіївській затоці Труханового острова пройшов Чемпіонат України з академічного веслування серед юнаків та дівчат 1997-1998 р.н. та молодших юнаків та дівчат 1999-2000 р.н. У змаганнях брали участь понад 500 юних спортсменів з Дніпропетровська, Херсона, Миколаєва, Запоріжжя, Вінниці та Києва. З великим успіхом виступили вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл Київських профспілок "Славутич" і "Буревісник". Вони зайняли більше 30% всіх призових місць. Особливо хочеться відзначити волю до перемоги наших дівчат з вісімки (8 +), які стали чемпіонками України. Це Сила Ксенія, Поправка Вікторія, Кожушко Аліса, Оврас Дарина, Майстренко Катерина, Семенченко Юлія, Скорик Надія, Андрєєва Анастасія, ст.Прісяжнюк Юлія.

Вітаємо всіх наших переможців і бажаємо їм подальших перемог і справжніх рекордів!

football30 червня Україна відзначала День молоді, і в рамках заходів, присвячених святу, на головній вулиці Києва - Хрещатику - відбувся черговий етап чемпіонату країни по дворовому футболу серед дітей віком від 9 до 12 років.

В турнірі взяли участь і діти столичних членів профспілки з Дитячого оздоровчого комплексу ім. Юрія Гагаріна Державної акціонерної холдингової компанії «Артем» та ДЗОТВСТ «Дружний», вони заявили на турнір по дві команди. А загалом в турнірі брало участь 11 команд.

Перемогу в турнірі святкувала полтавський «Барівнок». Він в фіналі з рахунком 5:1 переміг команду «Чайка» з Гребінки.

Але без призів і подарунків у цей день додому не повернувся ніхто з хлопців. А медалі, грамоти та кубки хлопчаки отримали з рук спортивного міністра Равіля САФІУЛЛІНА та заступника голови Київської міської ради профспілок Володимира ЛЮБАРЦЯ.

Президент Всеукраїнської національної федерації дворового футболу Ілля КІВА висловив упевненість в тому, що з тих хлопців, які грали на Хрещатику, обов'язково виростуть гравці, майстерністю яких вся країна буде насолоджуватися з часом на трибунах найкращих стадіонів України та світу.