1231986
1231986

Час: 2024-04-20 08:47:29

ЖАН ЄІ 2На ІІ Європейських іграх які проходили 21-30 червня 2019 року у Мінську (Білорусь) Україна посіла 3 загальнокомандне місце серед 50 країн Європи. Українці можуть пишатися здобутками збірної. Ці десять днів наші спортсмени дарували неповторні моменти радості й гордості своїм співвітчизникам, перемагаючи на славу України.
В останній день Європейських ігор в категорії до 87 кг наш срібний призер Олімпійських Ігор-2016 в Ріо борець греко-римського стилю Жан Беленюк став чемпіоном Європейських ігор-2019 у ваговій категорії до 87 кг.
Жан вихованець ДЮСШ з боротьби та боксу, розпочинав свої перші борцівський кроки в залі боротьби на Подолі. Завдяки своїй наполегливій праці, досяг успіху на борцівському Олімпі.
Також, право представляти Україну на ІІ Європейських іграх завоював молодий борець, вихованець ДЮСШ – Майстер спорту України Ельмар Нуралієв.
Чудовий виступ українців на ІІ Європейських іграх є гарним фундаментом підготовки до Ігор ХХХІІ Олімпіади 2020 року в Токіо.
Ми вітаємо всіх спортсменів, які, завдяки своїй праці, домоглися успіху на цьому чемпіонаті. Бажаємо їм усім міцного здоров'я та успіхів у майбутньому!

ЖАН ЄІ

дюсша