1232076
1232076

Час: 2024-04-20 13:07:40

Підписані меморандуми про співпрацю з Іпотечним центром в м. Києві та Київській області Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» (лютий 2013р.) та ВА «Укрмолодьжитло» (жовтень 2013р). Направлено свого представника в Молодіжну громадську раду при Державному фонді сприяння молодіжному житловому будівництву.

Створено ініціативну групу МЖК, прийнято рішення по організаційній структурі ІГ. Закріплені відповідальні особи за її членами для забезпечення своєчасного отримання інформації та присутності всіх учасників на зборах. Розробляються статут та положення МЖК для подальшої його юридичної реєстрації. Проводиться робота по створенню бази даних членів профспілок, які потребують поліпшення житлових умов, для допомоги у вирішенні їх житлових питань, шляхом участі у програмах які пропонуються ДСФУ ДФСМЖБ або залученням до будівництва ПМЖК.

В рамках реалізації тристоронньої угоди, підписаної між Московською федерацією профспілок (МФП), Мінським міським об'єднанням профспілок (МГОПУ) та Київською міською Радою профспілок 26-27 жовтня 2013 року делегації членів Молодіжної ради Міськпрофради прийняла участь у Зльоті молодіжного профспілкового активу МФП.

До Міжнародного дня інвалідів на передодні свята Св. Миколая Молодіжна рада провела благодійну акцію «Молодь до молоді» в підтримку Громадської організації «Спілка матерів розумово відсталих інвалідів «Сонячний промінь», що займається реабілітацією інвалідів через творчість.

Голова Молодіжної ради
Київської міської ради профспілок