Час: 2018-11-18 04:17:03

Вирішено створити базу даних членів профспілок, які потребують поліпшення житлових умов, для сприяння у вирішенні їх житлових питань, шляхом участі у програмах, які пропонуються Іпотечним центром в м. Києві та Київській області Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» або залученням до будівництва Молодіжного житлового кооперативу в рамках підписаних меморандумів.

Члени Молодіжної Ради Андрій Овсієнко (представник від Дорпрофсорж Південно-Західної залізниці) та Андрій Івашина (Профспілка працівників нафтової та газової промисловості) поділились досвідом, як на підприємствах та в профспілках їх галузей проводиться робота з молоддю. Підготовлені презентації та відеоматеріали дали можливість більш детально вивчити дані питання. За результатами перегляду прийнято рішення і в подальшому обмінюватись досвідом по реалізації молодіжної політики між галузями.

Одним з основних питань порядку денного були кадрові зміни, затвердження оновленого складу та переобрання голови Молодіжної Ради Міськпрофради. Одноголосним рішенням головою Молодіжної Ради Міськпрофради обрано Марію Семенову.