Час: 2018-11-18 04:35:31

До складу Ради увійшло сімнадцять молодих та амбітних людей. Серед цього числа є і представник Молодіжної ради Київської міської ради профспілок Марія СЕМЕНОВА.

Відкриваючи засідання, Голова правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Леонід РИСУХІН зазначив, що створення Молодіжної громадської ради є закономірною складовою розвитку Фонду, оскільки ця фінансова установа існує завдяки молоді і перш за все для молоді.

«Молодь завжди була генератором найкращих прогресивних перетворень. Не випадково, більш ніж 40 років тому молодь стала тією силою, завдяки якій на світ з’явилися молодіжні житлові комплекси, як форма забезпечення житлом молодих громадян, зокрема і України. А 21 рік тому, завдяки ініціативам учасників молодіжних житлових комплексів в Україні було засновано Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву. Тому цілком природно, що сьогодні молодь не повинна бути осторонь формування державної політики забезпечення молоді житлом. З повним розумінням цього ми і залучаємо до роботи Фонду активних молодіжних лідерів», - наголосив Леонід РИСУХІН.

Відкритим голосуванням учасників Молодіжної громадської ради Фонду було обрано керівний склад цього дорадчого органу. Головою Молодіжної ради Фонду одноголосно було обрано Народного депутата України Миколу ЖУКА. Заступником – секретарем Молодіжної ради обрано Генерального директора Всеукраїнської Асоціації «Укрмолодьжитло» Ірину ТАРІЄЛАШВІЛІ.