Час: 2019-04-22 17:03:26

З метою підвищення рівня якості обслуговування споживачів, спрощення отримання актуальної інформації, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, впроваджено додатковий сервіс – інформаційно-довідкову телефонну лінію 044-204-70-72 для споживачів послуг у відповідних галузях.

Сервіс структуровано за:
- окремими сферами регулювання (електрична енергія, природний газ, теплова енергія, централізоване водопостачання та водовідведення);
- категоріями споживачів (фізична особа, юридична особа);
- категоріями питань (від укладення договору та приєднання до структури тарифів та заходів з енергоефективності).

Зазначений сервіс надасть можливість споживачам в автоматичному режимі отримати відповіді на більш ніж 50 актуальних запитань, регулювання яких належить до компетенції НКРЕКП, та, у разі необхідності, отримати консультацію фахівця профільного структурного підрозділу НКРЕКП.

Письмові пропозиції та коментарі щодо удосконалення та роботи інформаційно-довідкової телефонної лінії можна надсилати Комісії за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

За матеріалами сайту Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг