Час: 2018-11-18 03:43:11

13 вересня 2017 року на засіданні Кабінету Міністрів України був схвалений фінансовий план публічного акціонерного товариства «Укрзалізниця» на 2017 рік, який не містить норм про збільшення тарифів на пасажирські перевезення (розпорядження Кабінету Міністрів України від 13.09.2017 № 642-р).
Коментуючи ухвалене рішення, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман підкреслив: «Ми підтримуємо створення стратегії розвитку «Укрзалізниці», але мови не може бути про зростання цін на пасажирські перевезення», - сказав Глава Уряду.
Він підкреслив, що «Укрзалізниця» потребує масштабного оновлення. Але цей процес має відбуватися одночасно із знищенням всіх корупційних схем, які роками існували на підприємстві, а також у повній координації в питаннях тарифоутворення на вантажні перевезення. Причому, підкреслив Володимир Гройсман, тарифна політика має бути максимально прозорою та зрозумілою.

Управління соціально-економічних відносин та соціального діалогу (за матеріалами сайту Урядового порталу)