Час: 2018-11-18 03:41:15

21 червня 2017 року в приміщенні виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) під час засідання Координаційного комітету сприяння зайнятості населення розглядалося питання зайнятості демобілізованих учасників антитерористичної операції. За результатами розгляду вказаного питання було доручено до 4 вересня ц.р. Стороні роботодавців і Стороні профспілок надати пропозиції Київській міській раді щодо стимулювання підприємств, які працевлаштовують учасників АТО.

11 липня ц.р. Київська міська рада профспілок надіслала низку пропозицій з порушеного питання Київській міській раді та Київській міській державній адміністрації.
За інформацією Департаменту соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), на виконання доручення Київради пропозиції Міськпрофради були розглянуті Київською міською державною адміністрацію.
За результатами розгляду вищевказаного питання на засіданні Координаційного комітету сприяння зайнятості населення та пропозицій Міськпрофради, Департамент соціальної політики КМДА звернувся до Мінсоцполітики України з пропозицією розглянути можливість внесення змін до Закону України «Про зайнятість населення» щодо запровадження заходів сприяння зайнятості для колишніх учасників АТО з числа зареєстрованих безробітних та заохочення роботодавців приймати на роботу демобілізованих учасників АТО. Департаментом соціальної політики КМДА поінформовано Київську міську раду профспілок щодо відповіді Мінсоцполітики з порушеного питання (лист Мінсоцполітики від 31.08.2017 № 609\0\126-17\241 додається).

МИНСОЦ1

МИНСОЦ 2

Управління соціально-економічних відносин та соціального діалогу