Час: 2018-11-18 03:49:14

4434512 жовтня 2017 р. на відкритому засіданні Національна комісія, що здійснює державне регулювання енергетики та комунальних послуг знизила тариф столичної енергогенеруючої компанії «Київенерго» на централізоване гаряче водопостачання для населення на 4,5%, а також на 2% знизила тариф на опалення.
Нові тарифи вступлять в силу з дня, наступного за днем опублікування постанови в офіційній газеті «Урядовий кур'єр».
Так, тарифи для ПАТ «Київенерго» на послугу з централізованого постачання населенню гарячої води встановлені на рівні 80,62 гривні за кубометр з рушникосушаркою і 74,53 гривні за кубометр без рушникосушарки.
Тарифи на послугу з централізованого постачання гарячої води для потреб компаній, що управляють багатоквартирними будинками, встановлені на рівні 65,2 гривні за кубометр з рушникосушаркою та 60,29 гривні за кубометр без рушникосушки.
Крім цього, Комісія встановила для «Київенерго» тарифи на послугу з централізованого опалення для споживачів за наявності квартирного або будинкового лічильника на рівні 1385,83 гривні/Гкал і 31,55 гривні за квадратний метр опалювальної площі на місяць для абонентів житлових будинків без будинкових і квартирних приладів обліку.
Усі тарифи наведено з урахуванням ПДВ.

Управління соціально-економічних відносин та соціального діалогу