Минулого тижня
Минулого місяця

Час: 2017-11-21 02:33:30

DSCN3166

В рамках Року первинної профспілкової організації 16 лютого п.р. відбулась робоча зустріч заступника голови Ради профспілки працівників АПК С.М. Геруса з членами первинної профспілкової організації працівників апарату Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» АПК України (голова ППО – В.В.Мудрак).

Розмова виявилась досить напруженою і конструктивною.

Окрім розгляду питань внутрішньоспілкової роботи, виконання Статутних вимог, соціального діалогу з адміністрацією, працівники товариства поділились інформацією щодо невтішного майбутнього їхньої організації.

На жаль, спортивне товариство сьогодні переживає далеко не кращі часи свого існування. Відтоді, як припинилось фінансування ДЮСШ ВФСТ «Колос» за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, почались закриватись дитячо-юнацькі спортивні школи по всій Україні. А у 2017 р. через зменшення, або навіть відсутність видатків на фінансування є пряма загроза припинення діяльності ряду обласних осередків ФСТ.

Постає питання: що робити тим, маже ста п’ятдесяти тисячам дітей і їх батькам, які будуть позбавлені можливості відвідувати спортивні заняття? Невже наші високо урядовці не розуміють загрози збільшення дитячої злочинності, алкоголізму і наркоманії, підриву і так, далекого до ідеального, здоров’я нашого підростаючого покоління?

Саме тому було направлено ряд звернень, в т.ч. до Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, головам ОДА, а також голові Федерації профспілок України Г.В.Осовому з проханням вплинути на таку ситуацію.

Ми, в свою чергу, наголошуємо, що наша Профспілка завжди виступала і буде відстоювати масовість фізичної культури і спорту серед спілчан і членів їх родин, адже, як відомо: «В здоровому тілі – здоровий профспілковий дух»!

DSCN3161

DSCN3163