Минулого тижня
Минулого місяця

Час: 2017-10-19 04:28:09

26-28 травня п.р. на базі Чернігівського навчально-методичного центру профспілок Чернігівської області відбулось виїзне засідання Ради й семінар голів профкомів та активістів Київської міської профспілки працівників АПК (голова Ради – Лопата О.І.).

IMG 3094
Рада Профспілки обговорила питання і прийняла відповідні рішення щодо:
- організації внутрішньоспілкової роботи та виконання Статутних норм первинними профспілковими організаціями галузей АПК м. Києва;
- оздоровлення дітей і підлітків членів профспілки влітку 2017р.;
- Плану роботи Профспілки на ІІ півріччя 2017 року.

IMG 3096
Також щодо поточного моменту перед учасниками виступила Панова О.Л. – заступник голови Київської міськпрофради.
На семінарі, в рамках Дансько-українського проекту «Посилення внеску профспілок у забезпечення гідної праці, захисту прав працівників та демократизації в Україні», активно вивчались питання підвищення ефективності внутрішньоспілкової роботи, шляхи розширення профспілкових сервісних функцій (модератор – Герус С.М.). Були проаналізовані сильні та слабкі боки діяльності профспілок, загрози щодо їх функціонування, а також якими мають бути профспілки і їх лідери, щоб спілчани почали жити більш гідно, достойно і багатше вже зараз.

IMG 3168

IMG 3173

IMG 3199

IMG 3200

Окрім робочих моментів учасники мали змогу ознайомитись з історично-культурною спадщиною Сіверських земель та духовно збагатитись у численних храмах Чернігівщини.

IMG 3793

Висловлюємо щиру вдячність працівникам і директору НМЦ профспілок Чернігівської області Осадчій Т.В. за високу професійність та створення належних умов при проведенні вищезазначених заходів, а також особливу подяку керівнику Центру з реалізації Дансько-українського проекту Шевченко В.М. за надані методичні матеріали та фінансову підтримку проведеного навчання.

IMG 3263