Минулого тижня
Минулого місяця

Час: 2017-11-21 02:34:52

Як і планувалося, 2 серпня 2017 р. в Державній продовольчо-зерновій корпорації України членам профспілки надавались безоплатні соціально-медичні послуги. Така можливість виникла завдяки Меморандуму про співпрацю, підписаного між Київською міськпрофрадою та Міжнародним благодійним фондом «Сприяння розвитку медицини». За його умовами, Профспілка оплачує тільки витратні матеріали для медичного обладнання, а все інше – за рахунок благодійного фонду.

image 0 02 05 6d6d087e098fc0a1a9332ddac507b290785ffb9161724de94392e24ad8b4a000 V

Спілчани отримали консультації невропатолога, хірурга, терапевта, офтальмолога та кардіолога. Усі охочі здали експрес-аналіз на наявність цукру в крові, зробили електрокардіограму і ультразвукове обстеження. За призначенням офтальмолога, особам з проблемним зором видали окуляри – знову ж таки, безоплатно.

image 0 02 05 2bf21160ce0e828e731e72884b9f924c60ccca6bd9ad7e5860428c5fc6a52121 V
Для узагальнення досвіду роботи цей захід відвідали заступник голови Міськпрофради Панова О.Л. та заступник голови Профспілки Герус С.М.
Слід відзначити проведену належним чином організаційну роботу профкому ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» (голова ППО – Видай А.Ю.) щодо створення комфортних умов як для медичного персоналу, так і для відвідувачів. Працівники корпорації заздалегідь були повідомлені про проведення цього обстеження, був розроблений графік відвідування цих фахівців по департаментах, що виключило зайві черги, кожен лікар мав особистий кабінет для прийому.

image 0 02 05 1531624023af76b3e9a71d334d63d7c32898a884e4d7f3fdf8d8ea0336035005 V
Нагадуємо, що наступний такий захід заплановано на 8 серпня п.р. для спілчан Інституту агроекології та раціонального природокористування НААН.

image 0 02 05 0e10d2d557e2b21aa87878e25b6728531556636ee29b528bd9c5292feed52798 V

image 0 02 05 56e77402e21486ea43a50267273da6002b2653f11f33e978f3fd9ab164437085 V

image 0 02 05 755e65bb9a033d5e0bcc9c64d74bc4d672a5b58aad4b4f9c187062c1d49964a0 V

image 0 02 05 945d8a190f534a35e664f92b55a101f02b868fc7648ab5a78b248241b21db3c5 V