Час: 2018-06-23 09:31:45

11 жовтня 2017 р. у залі засідань Київської міськпрофради (вул. Стрітенська, 15) відбувся ІV Пленум Київської міської ради Профспілки працівників інноваційних і малих підприємств України. Захід провів Голова Київської міської організації Профспілки "Інновація" Бохонський В.Г.

imgonline com ua CompressBySize fJPwSNmpsn4Je

Порядок денний складався з таких питань:
1. Про підсумки оздоровлення та відпочинку дітей під час цьогорічних літніх канікул, а також про організацію дитячого відпочинку взимку 2017 – 2018 рр.
2. Про підсумки сімейного відпочинку в 2017 р.
3.Вибори делегатів на VІІІ з’їзд Профспілки працівників інноваційних і малих підприємств України.

imgonline com ua CompressBySize 502pqKkgnJTsSddU

imgonline com ua CompressBySize di2OecZ8UdConTUU

До участі у Пленумі була запрошена начальник Управління з гуманітарних питань Київської міськпрофради Литвин Л.І. Вона підбила підсумки оздоровлення й відпочинку дітей членів профспілки «Інновація» влітку поточного року, а також надала інформацію щодо організації дитячого відпочинку під час зимових канікул – назвала відповідні заклади, що готові прийняти дітлахів, місце їх розташування та умови, на яких можна туди приїхати.

imgonline com ua CompressBySize ChSY0ygyHGwYLiqV

imgonline com ua CompressBySize Lzc9cDh8YkrL4gg

imgonline com ua CompressBySize kVH0MiEdeHTIlDq

Усього Міськпрофрада і первинки Київської міської організації Профспілки «Інновація» влітку 2017 р. У ДСОЦ «Дружний» (м. Ірпінь), ДОТ «Лідер» (Пуща-Водиця),ОТ «Україночка» (м. Ворзель), ДЗСТ «Патрія» (Одещина), ДОТ «Водограй» (Закарпаття) оздоровили 81 дитину, у т.ч. за пільговими путівками – 26 осіб.

Пленум міської ради профспілки постановив, зокрема, висловити подяку начальнику Управління з гуманітарних питань Київської міської ради профспілок Литвин Л.І. – за активну підтримку і сприяння в організації оздоровлення дітей з вадами здоров’я, а також відзначити відповідну роботу профспілкового активу «Інновації».
З усіх питань Пленуму були прийняті узгоджені рішення та відповідні постанови.

imgonline com ua CompressBySize nhrPIN0mXcpIDwOR

imgonline com ua CompressBySize wh9S5D8wLkO