1 cтраница

Час: 2021-12-06 10:55:16

20211123 102000

1. Про проєкт Постанови Ради «Про виклики і загрози профспілковому руху та завдання Київської міськпрофради, її членських організацій в умовах пандемії COVID-19».
2. Про реалізацію соціального профспілкового проєкту «Профспілковий центр правової допомоги м. Києва».
3. Про підписання Угоди про співпрацю між Київською міськпрофрадою та відділенням Національної служби посередництва і примирення в місті Києві та Київській області.
4. Про представництво та делегування представників Київської міськпрофради до складу громадської організації «Федерація академічного веслування м. Києва».
5. Про заходи з реалізації Стратегії діяльності ФПУ на 2021-2026 роки «Час дій та якісних змін» в Київській міськпрофраді.
6. Про профспілкову освіту в Київській міськпрофраді.

За результатами обговорення, з першого питання порядку денного Президія схвалила підготовлений Робочою групою проєкт Постанови Ради із вищевказаного питання, який буде винесено на розгляд засідання Ради Київської міськпрофради 14 грудня ц.р. З усіх інших питань, за результатами пропозицій і доповнень, схвалено відповідні Постанови Президії.
Також Валентин МЕЛЬНИК поінформував членів Президії про засідання Робочої групи ФПУ з обговорення питання щодо відмови Мін’юсту у державній реєстрації змін до Статуту ФПУ, яке відбулося 22 листопада в ФПУ.
За результатами обговорення вирішено підготувати із зазначеного питання проєкт Постанови Президії Київської міськпрофради та надіслати членським організаціям для висловлення своєї позиції.

Відділ з соціально-економічних відносин
та соціального діалогу