Час: 2024-04-25 22:22:19

16.05.2017 р. відбулося засідання Президії Об’єднання профспілок, організацій профспілок у місті Києві «Київська міська рада профспілок», яке провів Голова Київської міськпрофради В.П. Мельник. У своєму зверненні до присутніх Валентин Петрович висловив щиру вдячність усім, хто взяв участь у Першотравневому мітингу-ході, й коротко підбив підсумки зробленого за останній період.

Одна з головних тем, що обговорювалися на Президії, – підготовка до проведення Ради Київської міськпрофради, запланованої на 13 червня 2017 р., на якій розглядатимуться такі питання:

• Про завдання Київської міськпрофради та її членських організацій в умовах децентралізації влади та утворення об’єднаних територіальних громад.
  • Про затвердження відзнаки Київської міськпрофради – Знака «Профспілкова звитяга» (доповідач – Мельник В.П., Голова Міськпрофради).

Також було вирішено винести на засідання Ради інформацію про укладення інвестиційного договору щодо проведення ремонтних робіт у будівлі столичних профспілок по вул. Хрещатик, 16 (доповідач – Любарець В.В., начальник Управління майном Київської міськпрофради).

На Президії детально розповіли про хід, етапи та нюанси цьогорічної організації літнього оздоровлення й відпочинку дітей і підлітків (доповідачі – начальник Управління з гуманітарних питань Київської міськпрофради Литвин Л.І. та начальник фінансового Управління – головний бухгалтер Міськпрофради Лінчевська І.А.).

Йшлося також про подання до нагородження нагрудним Знаком Київської міськпрофради «Профспілкова звитяга» Дудника О.С., заступника голови первинної профспілкової організації студентів Національного транспортного університету, – за багаторічну роботу в профспілці, активну громадську діяльність, особистий внесок у соціально-економічний захист студентської молоді та з нагоди ювілею (доповідач – Трофименко О.М., заступник Голови Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України). Учасники засідання одноголосно підтримали рішення задовольнити дане клопотання.

Розглядалися й інші теми та поточні проблеми. З усіх питань були прийняті відповідні постанови за узгоджені рішення.

g

b