1979
19974

Час: 2024-04-23 15:37:56

imgonline com ua compress by sizedOyxHMP4bKLk

128 осіб з КМД ПАТ «Укрпошта» уже пройшли медичне обстеження у низки спеціалістів, цими днями обстежуються працівники Дирекції оброблення і перевезення пошти, а 17 та 18 липня поточного року настане черга фахівців Лівобережного поштамту КМД ПАТ «Укрпошта». Такі соціально-медичні послуги надаються членам київських профспілок у рамках Меморандуму про співпрацю, підписаного між Київською міськпрофрадою та Міжнародним благодійним фондом «Сприяння розвитку медицини». Проходження заходів особисто контролює Голова Об’єднання профспілок, організацій профспілок у місті Києві «Київська міська рада профспілок» В.П. Мельник.

Столичні профспілки уже мають позитивний досвід надання подібних послуг. Зокрема, у травні-червні поточного року за ініціативи Київської міської профспілки працівників житлово-комунального господарства та сфери послуг і за участю трьох районних у місті Києві державних адміністрацій Міжнародний благодійний фонд «Сприяння розвитку медицини» провів медико-соціальні заходи для членів профспілки - працівників комунальних підприємств «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду» Святошинського, Печерського й Солом’янського районів м. Києва.
Тепер проходять обстеження члени Київської міської профспілки працівників зв’язку, на чолі якої – Н.К. Нефьодова. Люди безоплатно, за місцем роботи, отримують консультації невропатолога, дерматолога, терапевта, офтальмолога й кардіолога. Усі, хто бажає, роблять експрес-аналіз на наявність цукру в крові. За призначенням офтальмолога спілчанам з проблемним зором видаються окуляри – знову ж таки на безоплатній основі.

imgonline com ua compress by sizexVBOOhNlZtnn

imgonline com ua compress by sizecGjI3qKKuQFo

imgonline com ua compress by sizeV3ArZiVMemr1

imgonline com ua compress by sizeXqgv9GMUwzH1

imgonline com ua compress by sizeYcS7Bycw4B2u

imgonline com ua compress by sizevPBkdWZB4qsm

Київська міськпрофрада висловлює подяку голові правління Міжнародного благодійного фонду «Сприяння розвитку медицини» О.Ю. Овечку за проведення таких важливих заходів і має намір охопити цим проектом решту своїх членських організацій – для збереження життя й здоров’я членів столичних профспілок!