Час: 2018-08-21 11:27:32

imgonline com ua CompressBySize Z0fPrCQKjFZXiXVV

30 січня 2018 р. відбулося виїзне засідання – консультація з членами первинної профспілкової організації Київського вищого професійного училища швейного та перукарського мистецтва. У заході взяли участь: заступник Голови МіськпрофрадиПанова О.Л., головний правовий інспектор праці Київської міської профспілки працівників житлово-комунального господарства та сфери послуг Канович В.Л., Голова правління Кредитної спілки «Профспілкова скарбниця» Орисенко Т.М., заступник начальника Управління пенсійного забезпечення Головного управління пенсійного фонду України у м. Києві Сумський С.А. і головний спеціаліст Управління соціально-економічних відносин та соціального діалогу Міськпрофради Александрова О.М.

imgonline com ua CompressBySize f24fq7VuvtW

Питання порядку денного:
1. Вступне слово та про реформи у сфері охорони здоров’я. Доповідач – заступник Голови Міськпрофради Панова Олена Леонтіївна.

imgonline com ua CompressBySize lSGWNFSDYay7sUY
2. Про реформи у сфері житлово-комунального господарства (у зв’язку із прийняттям Закону України «Про житлово-комунальні послуги» від 09.11.2017 № 2189-VIII, введення його в дію відбудеться 10.06.2018). Доповідач – головний спеціаліст Управління соціально-економічних відносин та соціального діалогу Міськпрофради Александрова Ольга Миколаївна.

imgonline com ua CompressBySize 2fZrdnpyvyZ
3. Нововведення та зміни у пенсійному забезпеченні. Доповідач – заступник начальника Управління пенсійного забезпечення Головного управління пенсійного фонду України у м. Києві Сумський С.А.

imgonline com ua CompressBySize SdMUBc8HoWdT1EFg
4. Інформація щодо послуг Кредитної спілки «Профспілкова скарбниця». Доповідач – Голова правління Кредитної спілки «Профспілкова скарбниця» Орисенко Тетяна Миколаївна.

imgonline com ua CompressBySize eHtTHIDJlB
Зустріч відбулася в  дружній робочій атмосфері.

imgonline com ua CompressBySize lvZapQYTScchF2j6