вул. Хрещатик, 16, м.Київ, 01001
+380-44-351-21-56

Опитування

Чи вважаєте Ви обгрунтованими тарифи на житлово-комунальні послуги для населення?

Газета

01 GAZETA KP gruden 6 stor 2023 page 0001
1229623
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Цього місяця
Всього
651
690
1341
14507
1229623

Час: 2024-04-16 19:55:25
Visitors Counter

 

20 лютого ц.р. відбулося засідання Президії Київської міської ради профспілок, яке провів голова Міськпрофради Валентин Петрович Мельник.
На порядку денному були такі питання:
1. Про статистичні дані членських організацій Київської міськпрофради за 2017 рік (доповідач – начальник фінансового Управління – головний бухгалтер Міськпрофради Лінчевська Інна Анатоліївна).
2. Про стан перерахування членських внесків та виконання бюджету за 2017 рік (доповідач – начальник фінансового Управління – головний бухгалтер Міськпрофради Лінчевська Інна Анатоліївна).
3. Інформація голови Контрольно-ревізійної комісії про результати перевірки фінансово-господарської діяльності Міськпрофради за 2016-2017 роки (доповідач – голова Контрольно-ревізійної комісії Гутік Іван Петрович).
4. Про нагородження нагрудним знаком Київської міськпрофради «Профспілкова звитяга» Птицю Антоніну Миколаївну, голову Об’єднаної профспілкової організації Державної прикордонної служби України (доповідач – голова Міськпрофради Мельник Валентин Петрович).
5. Про реалізацію рухомого майна автомобілів «Фольсваген Пассат» та ГАЗ 3330210 (доповідач – начальник Управління майна Міськпрофради Любарець Володимир Віталійович).
6. Про проведення тендеру на закупівлю послуг дитячих закладів оздоровлення та відпочинку (доповідач – начальник Управління з гуманітарних питань Міськпрофради Литвин Людмила Іванівна).
7. Про нагородження нагрудним знаком Київської міськпрофради «Профспілкова звитяга» Чеботарь Елеонору Станіславовну, ветерана профспілкового руху, колишнього директора дитячого будинку культури «Юний Артемівець» ДАХК «Артем», кавалера орденів «Дружби народів» та «Материнська слава» (доповідач – голова Міськпрофради Мельник Валентин Петрович).

Відкриваючи засідання, Голова Міськпрофради В.П.Мельник привітав присутніх з Днем соціальної справедливості, який був запроваджений Урядом за ініціативи Федерації профспілок України і відмічається 20 лютого, зазначив, що в умовах падіння рівня життя, впровадження низки реформ необхідно об’єднуватися задля захисту соціально-трудових прав спілчан столичного регіону, а також поінформував, щодо його участі у засіданні Колегії КМДА 21 лютого ц.р..
Також на початку засідання Голова Міськпрофради та усі присутні привітали голову Контрольно-ревізійної комісії Гутіка І.П., якого було нагороджено Почесною грамотою Міськпрфради за сумлінню працю, особистий внесок у розвиток та впровадження ідей профспілкового руху в м. Києві та з нагоди 55-річчя.
За результатами обговорення доповіді начальника фінансового Управління – головного бухгалтера Міськпрофради Лінчевської І.А. з питань 1 та 2 порядку денного Президією було вирішено:
1. Інформацію про стан перерахування профспілкових членських внесків до бюджету Київської міськпрофради за 2015, 2016 та 2017 роки прийняти до відома.
2. Інформацію про виконання бюджету Об'єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок» за 2017 рік прийняти до відома та затвердити.
3. Звернутися до членів Ревізійної і Бюджетно – майнової комісій з проханням провести аналіз перерахування профвнесків за останні три роки і визначити фіксований розмір перерахування профспілкових внесків членськими організаціями Київської міськпрофради на 2018 рік. Про результати аналізу доповісти на найближчому засіданні Президії Київської міськпрофради.
4. Членським організаціям Київської міськпрофради до 23.02.2018 р. надати свої пропозиції членам Ревізійної і Бюджетно – майнової комісій щодо методики розрахунку і визначення розміру сплати членського внеску на 2018 рік.
5. Фінансовому управлінню, за результатами висновків Ревізійної і Бюджетно – майнової комісій щодо розміру фіксованого внеску, розробити проект бюджету Київської міськпрофради на 2018 рік та подати його на розгляд Президії до 27 лютого 2018 року.41

Голова Контрольно-ревізійної комісії Гутік І.П. поінформував учасників засідання про результати перевірки фінансово-господарської діяльності Міськпрофради за 2016-2017 роки, зазначив, що стан бухгалтерського обліку задовільний, нецільового використання коштів не установлено, а також наголосив, що штат Міськпрофради потребує збільшення, вкрай необхіден фахівець з питань охорони праці, юрист. Зазначена пропозиція була підтримана членами Президії.51 

У своєму виступі на засіданні Президії Голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Яцунь О.М. наголосив щодо падіння чисельності спілчан, посилення негативних явищ в суспільстві, необхідності єднання спілчан задля вирішення низки проблем, брати спільну участь у заходах, щоб бути почутими Урядом, а також відзначив щодо необхідності посилення та збільшення штату Міськпрофради, введення в штат посади юриста.
За результатами обговорення з питань порядку денного були прийняті відповідні постанови Президії Міськпрофради.

Управління соціально-економічних відносин
та соціального діалогу