Час: 2018-07-17 06:28:39

DSCN6421DSCN6437Відкриваючи засідання, Устименко С.М. зазначила, що затримка в роботі над підготовкою проекту Угоди була пов’язана з ротацією керівництва зі Сторони місцевої влади та роботодавців, наразі спільна робоча комісія сформована і починається активна робота над підготовкою важливого документу, в якому повинні бути виписані чіткі зобов’язання.

Заступник Голови Міськпрофради Панова О.Л. запропонувала додатковоDSCN6436 включити до складу спільної робочої комісії ще 2 профспілкові організації – КП «Київпастранс» та КП «Київській метрополітен», та зробити Угоду з 5 розділів (I – «Економічний розвиток, збереження робочих місць та питання зайнятості», II – «Охорона та умови праці», III – «Оплата праці», IV – «Соціальний захист і соціальні гарантії», V – «Соціальний діалог»). Пропозиції були підтримані.

DSCN6435Симоненко В.Є. відзначив, що останнім часом змінився формат Сторони роботодавців, представники роботодавців також задіяні в роботі над підготовкою проекту Генеральної угоди, яка є основою для підписання місцевих угод, про налаштованість Сторони роботодавці на серйозну роботу над проектом Територіальної угоди.

За підсумками засідання вирішено: Стороні профспілок та Стороні роботодавців підготувати проект Територіальної угоди на 2018-2020 роки та направити для узагальнення КМДА з метою його обговорення на наступному засіданні членами спільної робочої комісії (дату засідання буде визначено в робочому порядку). За основу взяти положення проекту Генеральної угоди на 2018-2020 роки.

Управління соціально-економічних відносин
та соціального діалогу