Час: 2018-07-17 06:39:25

5 липня 2018 року в Київській міськпрофраді відбулося засідання Спільної робочої комісії по роботі над проектом Територіальної угоди на 2018-2020 роки.DSCN7015

На порядку денному обговорено питання:
1. Щодо пропозицій до проекту Територіальної угоди (доповідач: Панова О.Л., заступник голови Міськпрофради).
2. Щодо формування робочих груп по опрацюванню та узгодженню пунктів проекту Територіальної угоди (доповідачі:Панова О.Л., заступник голови Міськпрофради; Симоненко В.Є., заступник голови СПО роботодавців у м. Києві).

DSCN7018Враховуючи, що в проекті Територіальної угоди є низка пунктів, які потребують розгляду та узгодження в робочих групах, учасники спільної Робочої комісії підтримали пропозицію заступника голови Міськпрофради Панової О.Л. щодо створення трьох спільних Робочих груп по роботі над положеннями Угоди та визначення керівників цих Робочих груп від Сторони профспілок.

DSCN7031Вирішено 11 та 12 липня в Міськпрофраді провести засідання спільних робочих груп. Закінчити роботу по підготовці узгодженого всіма Сторонами соціального діалогу проекту Територіальної угоди планується до 1 вересня 2018 року.

Управління з соціально-економічних питань
та соціального діалогу