вул. Хрещатик, 16, м.Київ, 01001
+380-44-351-21-56

Опитування

Чи вважаєте Ви обгрунтованими тарифи на житлово-комунальні послуги для населення?

Газета

01 GAZETA KP gruden 6 stor 2023 page 0001
1231079
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Цього місяця
Всього
654
715
2797
15963
1231079

Час: 2024-04-18 22:30:20
Visitors Counter

 

2Слід відзначити, що з розглянутих питань, всі представники Молодіжної ради висловлювали особливу стурбованість щодо низького рівня профспілкового освіти серед багатьох молодих працівників. Досягнуто консенсус щодо необхідності проведення не тільки семінарів для профактивів, а й розбудови профспілкової культури для молоді, яка в очах юного покоління буде модною і прогресивною. Одними з можливих варіантів досягнення цієї мети є постійне функціонування в вихідні дні клубів-лекторіїв, які б манили до себе не тільки допитливу молодь, але й ту, яка жадає спілкування й активного проведення дозвілля, одночасно активне використання соціальних мереж, у т.ч. відео-хостингів.
Бурхливі дискусії відбулись з питань отримання студентами виробничих практик, перших робочих місць та розвитку інституту наставництва. Представники від Серійного заводу «АНТОНОВ» поділились досвідом свого підприємства та взялись більш детально дослідити питання розвитку інституту наставництва.
Також прийнято рішення щодо взаємодії з Кредитною спілкою «Профспілкова скарбниця» з розробки програм молодіжного кредитування для отримання освіти, придбання житла та медичного обслуговування.
Одночасно членами Молодіжної ради зазначена недостатня увага розвитку молодіжного профспілкового руху з боку керівних органів первинних профспілкових організацій, де у фінансові кошториси під «Витратами на молодь» часто розуміють витрати на спортивно-розважальні заходи, що є не зовсім правильно.
Наступне засідання з розробки стратегії заплановане на кінець жовтня, до цього кожному учаснику надане «домашнє завдання» з пошуку шляхів реалізації поставлених задач.

1