Час: 2024-04-19 22:04:12

13 листопада 2018 року відбулося засідання Президії Київської міської ради профспілок, яке провів Голова Міськпрофради Валентин Мельник.DSCN7275

На порядку денному були розглянуті питання:
1. Інформація про результати наради голів всеукраїнських профспілок та територіальних профоб’єднань і членів Організаційного комітету, що відбулася в ФПУ 07.11.2018, з питання щодо стану виконання Вимог Всеукраїнської акції протесту профспілок 17.10.2018 та визначення подальших дій ФПУ та її членських організацій (доповідач - Мельник В.П. – голова Київської міськпрофради).
2. Про подання до нагородження відзнаками Федерації профспілок України профактиву Київської міської профспілки працівників охорони здоров’я (доповідач - Мельник В.П. – голова Київської міськпрофради).
3. Про подання до нагородження відзнакою Київської міськпрофради – нагрудним знаком «Профспілкова звитяга» Тищенко О.М. - голову Київської міської профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості (доповідач - Мельник В.П. –  голова Київської міськпрофради).
4. Про подання до нагородження Почесною Грамотою Київської міськпрофради Гончаренка В.В. - голову профкому тролейбусного депо № 3 КП «Київпастранс» (доповідач - Мельник В.П. – голова Київської  міськпрофради).
5. Інформація щодо стану погашення заборгованості із заробітної плати на підприємствах м. Києва (доповідач - Орисенко Т.М. – заступник голови Київської міськпрофради).
6. Про звільнення за угодою сторін з посади директора дитячо-юнацької учбово-спортивної бази «Зеніт» Чарухи Р.Л. (доповіда - Любарець В.В. – начальник Управління майна Київської міськпрофради).

За результатами обговорення першого питання, членами Президії були прийняті консолідовані рішення щодо підготовленої ФПУ Анкети – Опитування стосовно підтримки запропонованих заходів подальших дій ФПУ та її членських організацій з метою досягнення виконання Вимог учасників Всеукраїнської профспілкової акції протесту 17 жовтня ц.р. Заповнену Анкету – Опитування надіслано в ФПУ.

Принагідно, голова КМО ПАУ, голова ПО ПАУ в ДАХК «Артем» Кельїн О.Д. поінформував, що минулого тижня ц.р. в ДАХК «Артем» відбулася зустріч з координатором МОП з питання вивчення «Інклюзивного ринку праці в Україні». Для вивчення зазначеного питання Міжнародною організацією праці було обрано ДАХК «Артем». Під час зустрічі МОП вивчало як на підприємстві іде колективно-договірний процес, рівень зайнятості, взаємодія та співпраця Сторін соціального діалогу тощо.

Управління соціально-економічних питань та соціального діалогу

DSCN7281