1232095
1232095

Час: 2024-04-20 14:19:03

На порядку денному були розглянуті питання:
1. Інформація про селекторну нараду за участі керівників всеукраїнських профспілок і територіальних профоб'єднань, що відбулась 20 листопада у регіональних філіях ПАТ «Укртелеком» (доповідач - Мельник В.П. – голова Київської міськпрофради).
2. Інформація про Колегію в КМДА 21 листопада (доповідач - Мельник В.П. – голова Київської міськпрофради).
3. Про дольову участь членських організацій у компенсації витрат оренди нежитлового приміщення по вул. Стрітенській, 15 (доповідач - Любарець В.В. – начальник Управління майна Київської міськпрофради).

З третього питання порядку денного була схвалена відповідна постанова Президії.

Заступник Голови Київської міськпрофради Тетяна Орисенко поінформувала членів Президії, що 30 листопада в Київській держадміністрації відбудуться засідання двох комісій – з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати та легалізації заробітної плати, та закликала керівників членських організацій, у разі наявності, надати проблемні питання з метою озвучення їх на засіданнях та прийняття Комісіями відповідних рішень.

Управління соціально-економічних питань та соціального діалогу