вул. Хрещатик, 16, м.Київ, 01001
+380-44-351-21-56

Опитування

Чи вважаєте Ви обгрунтованими тарифи на житлово-комунальні послуги для населення?

Газета

01 GAZETA KP gruden 6 stor 2023 page 0001
1232025
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Цього місяця
Всього
326
579
3743
16909
1232025

Час: 2024-04-20 11:00:49
Visitors Counter

 

лето2

Влітку поточного року профспілками міста планується оздоровити близько 25 тисяч дітей на Київщині та інших регіонах України. Для вирішення цих завдань Міськпрофрада та її членські організації акумулюють кошти міського та профспілкового бюджетів, господарників та спонсорів для того, щоб максимально зменшити витрати для батьків, пов’язані з оздоровленням та відпочинком дітей
На кошти, які передбачені із міського бюджету згідно з Територіальною угодою, Міськпрофрадою проведено тендер на закупівлю дитячих путівок, у відповідності до законодавства України. Дитячі оздоровчі заклади :«Лідер » та «Дніпро» на Київщині, та «Патрія» на Одещині визнано переможцями, з якими укладені договори на оздоровлення дітей влітку 2019року.
Традиційно відчують піклування профспілок міста діти із сімей, які опинились в скрутних життєвих обставинах та потребують фінансової підтримки: діти із особливими потребами, юні спортсмени, переможці творчих конкурсів, багатодітні та малозабезпечені родини та інші пільгові категорії. Понад тисяча дітей отримають пільгові путівки через Київську міську раду профспілок.
Перебуваючи в дитячій оздоровниці діти не лише відпочивають та оздоровлюються а і набувають перший досвід самостійності, відповідальності, мають можливості проявити та розвивати творчі таланти. Саме в дитячому оздоровчому закладі діти знаходять надійних нових друзів на довгі роки. Постійний пошук шляхів вдосконалення культурно – масової, виховної та фізкультурно-спортивної роботи з дітьми надихає адміністрацію та педагогічні колективи дитячих оздоровниць на створення власних цікавих програм, тематичних змін, різноманітних конкурсів, організацію цікавої гурткової роботи.
Протягом оздоровчого сезону планується здійснення систематичного контролю профспілок за дотриманням техніки безпеки перебування дітей на відпочинку, батьки можуть бути впевнені в тому, що для дітей, які відпочивають в дитячих оздоровницях за фінансової та організаційної участі профспілок будуть створені всі необхідні умови для повноцінного відпочинку, оздоровлення влітку 2019 року.

Управління з гуманітарних питань Київської міськпрофради

лето