Час: 2019-10-22 21:35:46

Осінь. Час збирати урожай… В академічному веслуванні закінчення сезону 2019 року також припадає на осінь. Миколаївщина зустрічала веслярів з усієї України хлібом і сіллю.с3

27-29 вересня 2019 року у м. Миколаєві проходив Командний чемпіонат України серед юніорів з академічного веслування (змагання між командами СДЮШОР, ДЮСШ, УФК). Всього у стартах брали участь 297 спортсменів, з них 67 спортсменів – вихованців спортивних шкіл Київської міської ради профспілок, а саме: ДЮСШ з академічного веслування «Буревісник», ДЮСШ «Славутич», ДЮСШ «Київ». Згідно з командним підсумком серед команд «СДЮШОР» ДЮСШ «Буревісник» посіла перше місце, а в категорії «ДЮСШ» перше місце зайняла ДЮСШ «Славутич», друге місце – ДЮСШ «Київ». Вітаємо всіх спортсменів і тренерів шкіл з достойним виступом на Командному чемпіонаті України!

У кожного є своя олімпійська сходинка, своя олімпійська висота, і щоб її досягти, потрібно мати велике бажання, віру у свої сили і щоденно докладати зусиль для здійснення своєї мрії!

с

с4