вул. Хрещатик, 16, м.Київ, 01001
+380-44-351-21-56

Опитування

Чи вважаєте Ви обгрунтованими тарифи на житлово-комунальні послуги для населення?

Газета

01 GAZETA KP gruden 6 stor 2023 page 0001
1232203
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Цього місяця
Всього
504
579
3921
17087
1232203

Час: 2024-04-20 17:43:41
Visitors Counter

 

На порядку денному розглянуто та обговорено питання:

1. Про законодавчі зміни з питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-нара3комунальних послуг в грошовій формі (доповідач: Дорогій С.М. – заступник начальника Управління пільг, державної та регіональної допомоги Департаменту соціальної політики Київської міської державної адміністрації).

2. Про підведення підсумків участі у флеш-мобі з нагоди відзначення Дня дій за гідну працю 7 жовтня, підготовки до відзначення Дня бідності 17 жовтня (доповідач: Лобова А.П. – начальник Управління інформаційно-організаційної роботи Київської міськпрофради).

3. Про питання розглянуті 3 жовтня на засіданні Президії Федерації профспілок України (доповідач: Мельник В.П. – Голова Київської міськпрофради).

4. Про фінансові питання (доповідач: Лінчевська І.А. – начальник фінансового Управління -   головний бухгалтер Київської міськпрофради).

5. Про осіннє оздоровлення дітей та підготовку до Новорічно-Різдвяних заходів для дітей та підлітків (доповідач: Юрченко Т.В. – заступник начальника Управління з гуманітарних питань Київської міськпрофради).

6. Про охорону праці (доповідач: Пількевич С.В. – начальник Управління з питань охорони праці та трудових відносин Київської міськпрофради).

7. Про заборгованість із заробітної плати. Про заборгованість працівникам КП «Київпастранс (доповідачі: Александрова О.М. – начальник Управління з соціально-економічних питань та соціального діалогу Київської міськпрофради; Моцюк В.Д. – голова Київської міської профспілки працівників КП «Київпастранс»).

8. Про проведення спортивних заходів (доповідач: Любарець В.В. – начальник Управління майна Київської міськпрофради).

9. Про проект Трудового кодексу України (доповідач: Мельник В.П. – Голова Київської міськпрофради).

За результатами обговорення 1 питання порядку денного, вирішено звернутися до Деснянської та Шевченківської районних в м. Києві державних адміністрацій з проханням направити відповідних фахівців Комісій з питань призначення житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг на чергове засідання Київської міськпрофради для надання роз’яснень із зазначених питань членам профспілок.

З 3 питання порядку денного вирішено звернутися до депутатів Верховної ради України від партії «Слуга народу» з проханням щодо проведення зустрічі з профспілковим активом м. Києва задля обговорення питань подальшої співпраці.

За результатами обговорення 7 питання порядку денного вирішено: звернутися до першого заступника Голови Київської міськдержадміністрації М.Ю. Поворозника щодо вжиття заходів та вирішення питання погашення заборгованості працівникам КП «Київпастранс»; звернутися до Голови Київської міськдержадміністрації В.В.Кличка щодо зустрічі з профспілковим активом м. Києва задля обговорення низки проблемних питань столичного регіону.

Управління з соціально-економічних питань та соціального діалогу