вул. Хрещатик, 16, м.Київ, 01001
+380-44-351-21-56

Опитування

Чи вважаєте Ви обгрунтованими тарифи на житлово-комунальні послуги для населення?

Газета

01 GAZETA KP gruden 6 stor 2023 page 0001
1231203
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Цього місяця
Всього
83
695
2921
16087
1231203

Час: 2024-04-19 06:13:37
Visitors Counter

 

На порядку денному були розглянуті такі питання:
1. Про участь у засіданні в Федерації профспілок України 19 листопада п.р. з обговорення питання створення страйкових комітетів у галузях та регіонах, в трудових колективах. Про питання, розглянуті 21 листопада п.р. на засіданні СПО об’єднань профспілок. Про участь 21 листопада п.р. у нараді керівників всеукраїнських профспілок та територіальних профоб’єднань м. Києва та Київської області щодо обговорення подальших дій ФПУ у зв’язку з ініціативою Федерації профспілок Луганської області щодо термінового проведення засідання Президії ФПУ та зборів голів первинних профспілкових організацій і керівників організацій профспілок усіх рівнів (доповідач: Мельник В.П. – Голова Міськпрофради).
2. Про питання, розглянуті 22 листопада п.р. на засіданні Громадської ради КМДА. Інформація щодо стану заборгованості із заробітної плати (доповідач: Орисенко Т.М. – заступник Голови Міськпрофради).
3. Про Новорічно-Різдвяні заходи для дітей (доповідач: Литвин Л.І. – начальник Управління з гуманітарних питань Міськпрофради).
4. Про початок роботи з грудня п.р. в приміщенні Міськпрофради (к.407) фахівців Координаційного центру надання правової допомоги – відповідно до укладеного Меморандуму про співпрацю (доповідач: Любарець В.В. – начальник Управління майна Міськпрофради).
5. Про зустріч 21 листопада п.р. з народним депутатом України Швець С.Ф.
Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо порядку визначення репрезентативності організацій профспілок та роботодавців в органах соціального діалогу» (реєстр. № 2332 від 29.10.2019) (доповідач: Лобова А.П. – начальник організаційно-інформаційного Управління Міськпрофради).

нар

Голова Київськї міськпрофради Валентин Мельник поінформував учасників наради, що сьогодні 26 листопада відбудеться засідання правління Фонду соціального страхування України, що державна Сторона сформувала своїх представників і сьогодні представить їх на засіданні. 25 листопада п.р. також відбулося засідання Комісії правління Фонду соціального страхування України, де обговорювалися зміни до бюджету Фонду, які мали бути затверджені на засіданні Правління. Також поінформував, що за результатами наради 21 листопада п.р. керівників всеукраїнських профспілок та територіальних профоб’єднань м. Києва та Київської області щодо обговорення подальших дій ФПУ у зв’язку з ініціативою Федерації профспілок Луганської області щодо термінового проведення засідання Президії ФПУ та зборів голів первинних профспілкових організацій, пропозиція Федерації профспілок Луганської області щодо зборів голів первинних профспілкових організацій була підтримана. Щодо дати проведення цього форуму визначаться, також була створена Робоча група з координації подальших дій. Звернувся з проханням до керівників членських організацій надати Міськпрофраді інформацію щодо дат проведення звітно-виборних Конференцій.

Управління з соціально-економічних питань та соціального діалогу

нар3

нар1