вул. Хрещатик, 16, м.Київ, 01001
+380-44-351-21-56

Опитування

Чи вважаєте Ви обгрунтованими тарифи на житлово-комунальні послуги для населення?

Газета

01 GAZETA KP gruden 6 stor 2023 page 0001
1231516
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Цього місяця
Всього
396
695
3234
16400
1231516

Час: 2024-04-19 17:03:10
Visitors Counter

 

На порядку денному були розглянуті та обговорені питання:
1. Про виконання бюджету Київської міськпрофради за 2019 рік та планування бюджету на 2020 рік (доповідач - Лінчевська І.А. – начальник фінансового Управління – головний бухгалтер Київської міськпрофради).
2. Про підсумки проведення 15 січня ц.р. попереджувальної акції-пікетування Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів. Про підсумки проведення Всеукраїнського профспілкового віче 16 січня ц.р. (доповідач - Мельник В.П. – голова Київської міськпрофради).
3. Про звернення Президії Київської міськпрофради до депутатських фракцій Київради щодо безпрецедентного наступу на права працівників і профспілок (доповідач - Мельник В.П. – голова Київської міськпрофради).
4. Про результати фінансово-господарської діяльності спортивних закладів Київської міськпрофради. Про реалізацію рухомого майна Київської міськпрофради «Фольксваген Каравела Т 5» (доповідач - Любарець В.В. – начальник Управління майна Київської міськпрофради.
5. Про План роботи Київської міськпрофради та її членських організацій на І півріччя 2020 року (доповідач - Лобова А.П. – начальник Управління організаційно-інформаційної роботи Київської міськпрофради).
6. Про оздоровлення дітей та підлітків влітку 2020 року. Про конкурс рукоділля (доповідач - Литвин Л.І – начальник Управління з гуманітарних питань Київської міськпрофради).

пр1Доповідаючи з першого питання, Голова Міськпрофради Валентин Мельник звернув увагу керівників членських організацій щодо проведення зборів в первинних профспілкових організаціях з метою висловлення ними позиції щодо Урядового законопроекту «Про працю» (реєстр. № 2708), прийняття активної участі членів профспілок стосовно його обговорення в соціальних мережах. Зазначив, що в умовах сьогодення, Київській міськпрофраді необхідно мати відповідного мас-медійного фахівця, який буде висвітлювати в усіх соціальних мережах роботу, позицію, заходи столичних профспілок. За результатами обговорення та з метою залучення відповідного фахівця галузі масових комунікацій, було вирішено вивчити медійний ринок та розглянути зазначене питання на черговому засіданні Президії Міськпрофради.

Голова Міськпрофради Валентин Мельник поінформував, що Федерація профспілок України нагородила Київську міськпрофраду Дипломом за вагомий внесок в організацію оздоровлення і відпочинку дітей влітку 2019 року.

Управління з соціально-економічних питань та соціального діалогу

люб

нар1