вул. Хрещатик, 16, м.Київ, 01001
+380-44-351-21-56

Опитування

Чи вважаєте Ви обгрунтованими тарифи на житлово-комунальні послуги для населення?

Газета

01 GAZETA KP gruden 6 stor 2023 page 0001
1232112
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Цього місяця
Всього
413
579
3830
16996
1232112

Час: 2024-04-20 14:31:50
Visitors Counter

 

цз1Як і раніше, заяви громадяни можуть подати у 2 способи: на електронну пошту центру зайнятості, де їм зручно обслуговуватися, або через скриньку для кореспонденції безпосередньо в центрі зайнятості.
Якщо особа вирішила надіслати заяви електронною поштою, то їй необхідно заповнити заяви власноруч за зразком і сфотографувати або відсканувати їх. Далі потрібно надіслати їх на e-mail центру зайнятості, де особа планує перебувати на обліку. У темі листа потрібно зазначити своє прізвище, ім’я, по батькові.
Якщо у особи є технічна можливість, то потрібно завантажити заяви, роздрукувати та заповнити їх, власноруч їх підписати, відсканувати (чи сфотографувати) і надіслати на e-mail центру зайнятості.

цз2Так само потрібно у темі листа вказати своє прізвище, ім’я, по батькові.
Після цього особі необхідно чекати повідомлення від центру зайнятості щодо ухваленого рішення.
У випадку, якщо особа вирішила такі заяви подати через скриньку для кореспонденції в центрі зайнятості, то, за наявності у особи технічної можливості, потрібно завантажити заяви, роздрукувати їх та заповнити їх вдома, скласти їх у конверт або з’єднати в інший зручний спосіб.
Водночас, можна заповнити заяви безпосередньо біля скриньки в центрі зайнятості. Для заповнення заяв громадянам знадобляться паспортні дані, номер ідентифікаційного коду, дані про освіту та попередню трудову діяльність.
Після цього потрібно покласти ці заяви в скриньку для кореспонденції (у робочі години робочого дня), і чекати повідомлення від центру зайнятості щодо ухваленого рішення. Впродовж 10 днів після завершення карантину до центру зайнятості необхідно буде подати оригінали документів.

За інформацією Державного центру зайнятості