вул. Хрещатик, 16, м.Київ, 01001
+380-44-351-21-56

Опитування

Чи вважаєте Ви обгрунтованими тарифи на житлово-комунальні послуги для населення?

Газета

01 GAZETA KP gruden 6 stor 2023 page 0001
1236663
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Цього місяця
Всього
719
623
4098
21547
1236663

Час: 2024-04-25 22:34:38
Visitors Counter

 

МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ

№1 від «6» жовтня 2020 року

Цей Меморандум укладається між Об’єднанням профспілок, організацій профспілок у м. Києві Київська міська рада профспілок» (далі -“Київська міськпрофрада») та з Медико-соціальним центром Благодійної організації «Міжнародний благодійний фонд «Сприяння розвитку медицини» (далі - «Міжнародний благодійний фонд»), який є міжнародною медичною волонтерською організацією на підставі Наказу Мінсоцполітики № 359 від 31.03.2015 року та з 25 грудня 2014 року членом Міжнародної Комісії з Прав Людини (Меморандум № 011/12-2014) що разом іменуються Сторони та співпрацюють з питань медико-соціального та правового захисту соціально - незахищених верств населення м. Києва та окремо осіб членів профспілок шляхом надання всебічної благодійної, інтелектуальної та фінансової допомоги, а також різноманітних послуг членам профспілок, які потребують медичної, соціальної, матеріальної підтримки та захисту своїх законних інтересів допомоги.

Стаття 1

1.1. Цей Меморандум є документом, на підставі якого Сторони мають здійснювати координацію своїх дій для досягнення мети, встановленої цим

1.2. Результатом виконання Меморандуму є проведення Сторонами комплексу заходів, спрямованих па організацію цільової допомоги соціально - незахищених верств населення м. Києва та членів профспілок, а також спільне створення та реалізація благодійних програм спрямованих на позабюджетне забезпечення та розвиток матеріально - технічної бази набувачів гуманітарної та всебічної благодійної допомоги, в тому числі органів державної влади.

Стаття 2

2.1. Метою Меморандуму є взаємодія та координація діяльності Київської міськпрофради та «Міжнародний благодійний фонд» для взаємодопомоги та отримання позитивного результату в соціальній, суспільній, економічній, громадській та правозахисній діяльності.

2.2. Сторони у своєї спільної діяльності керуються Законами України «Про благодійництво та благодійні організації» та «Про гуманітарну допомогу»

2.3. Об’єднання зусиль Київської міськпрофради та «Міжнародний благодійний фонд» здійснюється для виконання статутних цілей Сторін, з метою забезпечення дотримання прав і свобод людини, надання допомоги членам організацій, громадськості та суспільству. Фінансова діяльність Сторін не розглядається як підприємницька або інша прибуткова діяльність.

2.4. Під час реалізації цього Меморандуму Сторони домовилися про координацію діяльності по виконанню:

- Всеукраїнська благодійна програма «Добро - Людям», щодо медико-соціального захисту малозабезпечених верств населення в м. Києві та надання всебічної благодійної, інтелектуальної та фінансової допомоги, а також різноманітних послуг громадянам, які потребують медичної, соціальної, матеріальної підтримки та захисту своїх законних інтересів. Гуманітарна допомога буде надаватися за особистим зверненням потребуючих людей в межах Меморандуму, також за проханням державних служб чи громадських організацій. Процес видачі гуманітарної допомоги буде підлягати опису та підзвітності.

- Всеукраїнська благодійна програма «Безкоштовні медичні консультації» щодо зміцнення суспільного здоров'я населення з урахуванням конкретних чинників ризику захворюваності, системне оздоровлення населення, шляхом якісного і регулярної само організованої диспансеризації (профілактичних медичних обстежень), а також формування громадянського суспільства, через підтримку місцевих ініціатив.

- Всеукраїнська благодійна ініціатива «Активне довголіття» щодо створення умов для спілкування, спільної творчості, морального та психологічного розвантаження, що сприяють підвищенню тривалості і якості життя, підтримці соціальної активності і працездатності старшого покоління через вивчення, аналіз, популяризацію і поширення сучасного позитивного досвіду щодо формування здорового способу життя, впровадження кращих життєвих стратегій і соціальних практик активного довголіття літніх людей.

- Всеукраїнський благодійний проект «Дивитися та бачити» щодо обстеження та профілактики людей з хворобами органу зору. А також керуючись необхідністю максимально можливого поєднання і використання зусиль та ресурсів державного та приватного і громадського секторів для дієвої та ефективної діагностики та профілактики офтальмологічних захворювань для незаможних літніх людей.

Стаття З

3.1. Керуючись принципом доцільності об’єднання зусиль для досягнення поставленої мети, Сторони домовилися про таке:

- обмін інформацією про плани діяльності громадських організацій, проекти і програми, що розроблені та /або реалізуються, заходи, які необхідно провести, з метою утворення єдиного інформаційного поля та надання комплексної підтримки, соціальної та правової допомоги громадянам;

- сприяння та співпраця у проведенні інформаційної кампанії;

- проведення засідань, семінарів, «круглих столів» та інших заходів із залученням фахівців відповідної сфери діяльності;

інформування громадськості, надання соціальної, реабілітаційної, психологічної, медичної, юридичної консультації та правозахисної допомоги громадянам і членам організацій.

Стаття 4

4.1. Сторони будуть докладати всіх можливих зусиль для подальшого розвитку взаємовигідного співробітництва та забезпечення залучення до нього широкого кола учасників на регіональному та місцевих рівнях.

Стаття 5

5.1. Сторони будуть проводити регулярні консультації для обговорення узгоджених дій, спрямованих на покращення якості співпраці.

5.2. У ході консультацій також можуть розглядатися поточні та перспективні

5.3. У разі необхідності Сторони будуть проводити спеціальні консультації, місце, терміни проведення, а також порядок денний будуть узгоджуватися додатково.

Стаття 6

6.1. Кожна із Сторін цього Меморандуму призначає відповідальну особу за здійснення співробітництва між Сторонами.

Стаття 7

7.1. Цей Меморандум набирає чинності з дати його підписання Сторонами і діє протягом року до __________ 2020 року. Термін дії Угоди може бути продовжено за письмовою згодою Сторін.

7.2. Після завершення дії Меморандуму Сторони мають проаналізувати результати співпраці.

Стаття 8

8.1. У цей Меморандум за потребою протоколом можуть бути внесені зміни та доповнення за взаємним письмовим погодженням Сторін.

8.2. Усі питання між Сторонами, що стосуються виконання та тлумачення цього Меморандуму, регулюються шляхом проведення прямих переговорів.

8.3. Цей Меморандум складено в двох автентичних примірниках українською мовою, які зберігаються в кожній із Сторін.

Від Київської міськпрофради                            Від «Міжнародний благодійний фонд»

Голова                          В. Мельник                          Головний лікар        О. Гуленко