+380-44-272-11-47

Час: 2021-03-06 10:05:04

19 січня 2021 року в Київській міськпрофраді в режимі відеоконференції (онлайн) з використанням системи ZOOM відбулося засідання Президії, яке провів Голова Київської міськпрофради Валентин Мельник.

Питання порядку денного:
1.Про делегування представників Київської міськпрофради до нового складу Ради та Президії ФПУ, та делегатів на VIII З’їзд ФПУ.
2.Про розподіл повноважень і функціональних обов’язків між Головою Київської міськпрофради та заступниками Голови Київської міськпрофради.
3.Про організацію санаторно-курортного лікування, оздоровлення та відпочинку членів профспілок та їх сімей влітку 2021 року.
4. Про віднесення дитячо-юнацьких спортивних шкіл Київської міськпрофради до І-шої групи та Вищої категорії групи за оплатою праці керівників і фахівців (спеціалістів).
5. Про заміну Генерального підрядчика.
6. Про підвищення кваліфікації профактиву.
7. Про план роботи Київської міськпрофради на I півріччя 2021 року.

Під час засідання, Голова Київської міськпрофради Валентин Мельник поінформував про питання, які розглядалися 14 січня ц.р. на засіданні Президії ФПУ; про звернення до голови депутатської фракції «Єдність» Омельченка О.О. з проханням ініціювати «тарифне» засідання Київради на якому засудити дії влади та підготувати звернення до Президента України, Голови Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, народних депутатів з вимогою не допускати прийняття нормативно-правових актів, які погіршують рівень життя українців.

За результатами обговорення  питань порядку денного були схвалені постанови Президії Київської міськпрофради.