Час: 2020-03-30 18:11:49

IMG 6aa2c0134a3c99e9fd070ef39818f9d6 V2 липня 2019 року в Київській міськпрофраді відбуласяIMG 4aa31f43cb4d718c0147da97937d4016 V робоча нарада з технічними інспекторами праці членських організацій та організацій прямого підпорядкування, яку організувала й провела начальник Управління з охорони праці та захисту трудових відносин Міськпрофради Світлана Пількевич.

Під час заходу С.В. Пількевич поінформувала присутніх щодо змін та доповнень до діючих нормативно-правових актів з питань охорони праці, введення в дію з 1 липня 2019 року Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 № 337, надала відповіді на запитання учасників наради.

В свою чергу, технічні інспектори праці обмінялися думками, обговорили нагальні проблеми та поінформували щодо роботи з питань охорони праці, яка ними проводиться.