Час: 2018-11-18 03:48:58

Документ, що передбачає координацію дій влади, профспілок і роботодавців у питаннях трудової діяльності та соціальної захищеності найманих працівників, 3 червня підписали голова КМДА Віталій Кличко, голова Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок» Валентин Мельник і голова Спільного представницького органу роботодавців м. Києва Віталій Майко.

Основні положення документа розроблені Київською міською тристоронньою соціально-економічною радою. Над проектом Угоди сторони працювали протягом року, й з усіх ключових питань їм удалося досягти компромісу.

21 травня 2012 р., відбулося підписання ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ УГОДИ на 2012 - 2013 р.р. між виконавчим органом Київської міської ради (Київською міською державною адміністрацією), Об`єднанням організацій роботодавців м. Києва "Федерація роботодавців м. Києва" та Об`єднанням профспілок, організацій профспілок у м. Києві "Київська міська рада профспілок"

Угоду підписали:
від КМДА – Попов Олександр Павлович – голова КМДА;
від роботодавців – Демчак Руслан Євгенович – голова ради Федерації роботодавців м.Києва;
від профспілок – Мельник Валентин Петрович – голова Міськпрофради.