1232039
1232039

Час: 2024-04-20 11:28:09

«У цей непростий для країни час усі ми розуміємо, що підтримуючи один одного, разом можемо стабілізувати ситуацію. Сьогодні ми підписуємо тристоронню угоду, яка насамперед декларує готовність до співпраці та взаємодопомоги. Із свого боку, я не тільки декларую, а й готовий до співпраці між міською владою, профспілками та роботодавцями столиці», – сказав голова Міськпрофради Валентин Мельник і висловив упевненість, що підписання Угоди свідчить про об’єднання зусиль усіх зацікавлених сторін на благо простих трудівників. «Завдання в нас одне, – наголосив Валентин Мельник, – це покращення життя киян. Ми б дуже хотіли, щоб виконувалися всі соціальні стандарти, які запроваджуються в м. Києві, і кияни могли стабільно працювати на добробут рідного міста. Підписання Угоди ‑ це знакова подія не лише для підписантів, а й для всіх киян. Це насамперед сигнал того, що в місті є конкретний план дій для посилення соціального захисту мешканців столиці. Сьогодні, вперше за всі роки, велику відповідальність покладено й на депутатів міської ради, яку очолює мер міста. Ми сподіваємося, що зобов’язання, відображені в документі, будуть втілені на практиці».

Нова Територіальна угода має стати «дорожньою картою», що визначатиме соціально-економічний розвиток столиці на найближчі три роки й буде найбільш дієвим інструментом у питаннях захищеності людей та забезпеченості роботи реального сектору економіки міста. Крім того, цей документ має стати основою для продовження соціального діалогу в столиці та консолідації спільних дій влади, профспілок і роботодавців задля підвищення рівня життя киян.

Управління організаційно-інформаційної роботи,
кадрового забезпечення та загальних питань
Міськпрофради