Час: 2018-11-18 03:32:29

Melnik 05

У Київському міському будинку вчителя 23 червня ц.р. відбулося сьоме розширене засідання Ради Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок», присвячене 40-річчю створення Київської міської ради профспілок. Захід розпочався з відеопрезентації фото, на яких висвітлено яскраві події в діяльності Київської міськпрофради – з часу створення і донині. Цього дня гостями свята були профспілкові працівники та активісти, ветерани профспілкового руху столиці.

Відбулося VI заcідання Ради Міськпрофради

24 грудня 2013 року відбулося засідання Ради Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві “Київська міська рада профспілок”

6704496c9b

14 лютого 2012 р. у Залі засідань Міськпрофради відбулося засідання Ради Об'єднання профспілок, організацій профспілок у м.Києві „Київська міська рада профспілок”.

abe8e7c1be

01 березня 2011 року відбулося засідання Ради Об'єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок» під головуванням голови Міськпрофради Мельника В.П.