Час: 2019-06-26 19:02:11

IMG a27727bc47b0ad1a770986782d869219 V

21 травня 2019 року відбулося V засідання Ради Київської міської ради профспілок, яке провів Голова Міськпрофради Валентин Петрович Мельник.
Участь у заході взяли керівники членських організацій, члени Комісій Міськпрофради, директора спортивних закладів.
Одним з головних питань, розглянутих на Раді, було «Про виклики і загрози профспілковому руху та завдання Київської міськпрофради, її членських організацій в сучасних умовах» (доповідач: Мельник В.П., Голови Міськпрофради).
Під час обговорення зазначеного питання відбувся відвертий та конструктивний діалог, висловлено низку пропозицій.

Також на порядку денному були розглянуті питання:
• Інформація заступника Голови Статутної комісії Київської міськпрофради про зміни у складі членів Ради (доповідач:Рашкевич І.А., заступник Голови Статутної комісії Міськпрофради).
• Про обрання заступника Голови Київської міськпрофради (доповідач: Рижих В.С., заступник Голови Міськпрофради).
• Про Положення щодо Порядку формування кількісного представництва членських організацій Київської міськпрофради в її виборних органах в залежності від чисельності членів профспілок та сплати членських внесків (доповідач:Рижих В.С., заступник Голови Міськпрофради).
• Про прийняття до складу Київської міськпрофради Київської міської профспілки працівників комунального транспорту, транспортної інфраструктури та безпеки руху доповідач: Рашкевич І.А., заступник Голови Статутної комісії Міськпрофради).

За результатами обговорень вищезазначених питань порядку денного та пропозицій членів Ради, були прийняті відповідні постанови Ради Київської міськпрофради.

Управління з соціально-економічних питань та соціального діалогу

IMG 81eb75faf3d0165db525ff6f90f99cc2 V

IMG 8f4ff4e8d5d4384cd89a6691db0cf168 V

Melnik 05

У Київському міському будинку вчителя 23 червня ц.р. відбулося сьоме розширене засідання Ради Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок», присвячене 40-річчю створення Київської міської ради профспілок. Захід розпочався з відеопрезентації фото, на яких висвітлено яскраві події в діяльності Київської міськпрофради – з часу створення і донині. Цього дня гостями свята були профспілкові працівники та активісти, ветерани профспілкового руху столиці.

Відбулося VI заcідання Ради Міськпрофради

24 грудня 2013 року відбулося засідання Ради Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві “Київська міська рада профспілок”

6704496c9b

14 лютого 2012 р. у Залі засідань Міськпрофради відбулося засідання Ради Об'єднання профспілок, організацій профспілок у м.Києві „Київська міська рада профспілок”.

abe8e7c1be

01 березня 2011 року відбулося засідання Ради Об'єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок» під головуванням голови Міськпрофради Мельника В.П.