+380-44-272-11-47

Час: 2021-04-12 15:21:52

IMG 9101

22 вересня 2020 року в приміщенні Великої зали Будинку профспілок відбулося  I засідання Ради Київської міськпрофради, яке провів Голова Київської міськпрофради Валентин Мельник.

Участь у заході взяли керівники членських організацій, які є членами Ради, члени Комісій Київської міськпрофради.

ЗВІТ
Ради Об'єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві
«Київська міська рада профспілок»за період роботи
з грудня 2015 року - вересень 2020 року

Захист соціально-економічних прав та інтересів членів профспілок

Протягом грудня 2015 – вересня 2020 років Київська міськпрофрада спільно з членськими організаціями проводили цілеспрямовану роботу щодо захисту соціально-економічних та трудових прав працівників задля недопущення зниження їх життєвого рівня та звуження конституційних прав і гарантій. Пропозиції щодо дій, спрямованих на вирішення актуальних проблем, що стосуються інтересів найманих працівників, знайшли відображення в постановах Президії Київської міськпрофради, протоколах засідань Координаційного комітету сприяння зайнятості населення та Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради, зверненнях до Президента України, комітетів Верховної Ради України, Уряду, Парламентських фракцій у Верховній Раді України, Київської міської державної адміністрації.

президія15 вересня 2020 року в приміщенні Великої зали Будинку профспілок відбулося VII засідання Ради Київської міськпрофради, яке провів Голова Київської міськпрофради Валентин Петрович Мельник.

Початок18 серпня 2020 року в приміщенні Будинку профспілок відбулося шосте засідання Ради Київської міської ради профспілок, яке провів голова Київської міськпрофради Валентин Петрович Мельник.
Участь у заході взяли керівники членських організацій, які є членами Ради, члени Комісій Міськпрофради.

IMG a27727bc47b0ad1a770986782d869219 V

21 травня 2019 року відбулося V засідання Ради Київської міської ради профспілок, яке провів Голова Міськпрофради Валентин Петрович Мельник.
Участь у заході взяли керівники членських організацій, члени Комісій Міськпрофради, директора спортивних закладів.
Одним з головних питань, розглянутих на Раді, було «Про виклики і загрози профспілковому руху та завдання Київської міськпрофради, її членських організацій в сучасних умовах» (доповідач: Мельник В.П., Голови Міськпрофради).
Під час обговорення зазначеного питання відбувся відвертий та конструктивний діалог, висловлено низку пропозицій.

Melnik 05

У Київському міському будинку вчителя 23 червня ц.р. відбулося сьоме розширене засідання Ради Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок», присвячене 40-річчю створення Київської міської ради профспілок. Захід розпочався з відеопрезентації фото, на яких висвітлено яскраві події в діяльності Київської міськпрофради – з часу створення і донині. Цього дня гостями свята були профспілкові працівники та активісти, ветерани профспілкового руху столиці.

Відбулося VI заcідання Ради Міськпрофради

24 грудня 2013 року відбулося засідання Ради Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві “Київська міська рада профспілок”

6704496c9b

14 лютого 2012 р. у Залі засідань Міськпрофради відбулося засідання Ради Об'єднання профспілок, організацій профспілок у м.Києві „Київська міська рада профспілок”.

abe8e7c1be

01 березня 2011 року відбулося засідання Ради Об'єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок» під головуванням голови Міськпрофради Мельника В.П.