Минулого тижня
Минулого місяця

Час: 2017-11-21 02:32:47

Відзначення Дня охорони праці Київською міською профспілкою працівників житлово-комунального господарства та сфери послуг

З метою привернення уваги громадськості до вирішення проблеми охорони праці, зменшення травматизму на виробництві, а також у відповідності із зверненням ФПУ до членських організацій щодо відзначення 28 квітня цієї важливої події, зазначене питання було розглянуто на засіданні Президії міської галузевої профспілки 20 квітня 2017 року. Постановою Президії було затверджено проведення конкретних заходів для первинних профорганізацій з нагоди цієї дати.

01За ініціативою Міжнародної організації праці для привернення уваги світової спільноти до питань охорони праці та смертності працівників на робочому місці щорічно, починаючи з 2002 року, понад 100 країн світу 28 квітня відзначають Всесвітній день охорони праці. Відповідно до Указу Президента від 18.08.2006 № 685\2006, щороку 28 квітня в Україні відзначається День охорони праці. За рекомендацією МОП девіз цьогорічного Всесвітнього дня охорони праці – «Удосконалення збору та використання даних про безпеку та гігієну праці». Враховуючи соціальну вагу цієї важливої дати для кожного працівника й суспільства в цілому, членськими організаціями Київської міськпрофради проводяться заходи з відзначення Дня охорони праці.