Минулого тижня
Минулого місяця

Час: 2017-11-21 02:32:24

Згідно з рішенням Президії Міськпрофради створено Фонд відновлення будинку Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок». Фінансове наповнення здійснюється за рахунок перерахування цільових внесків, добровільних пожертвувань, благодійних внесків та інших надходжень на фінансування даного фонду.

Положенням Фонду передбачено витрачання коштів, згідно з рішенням Президії, на проведення ремонтних і відновлювальних робіт будинку Міськпрофради за адресою вул. Хрещатик, 16.

Зробити цільовий внесок до Фонду відновлення будинку Міськпрофради можна за реквізитами: п/рахунок №26005329085 в АТ «Райффайзен Банк Аваль» в м. Києві, МФО 380805, код ЄДРПОУ 02670408.

Призначення платежу: «Цільовий внесок на відновлення будинку Міськпрофради».

Метою створення фонду є фінансове забезпечення проведення колективних міжспілкових акцій, спрямованих на захист професійних, трудових, соціально-економічних прав та інтересів членів профспілок, надання фінансової допомоги членським організаціям тощо.

Фонд має статус фонду спеціального призначення і не є юридичною особою. Фонд використовується для збору і накопичення коштів та їх подальшого цільового використання, визначеного Положенням про фонд.

Кошти Фонду формуються за рахунок:

а) цільових добровільних внесків членських організацій Міськпрофради, первинних організацій профспілок, галузевих (українських) об'єднань профспілок;

б) благодійних внесків громадян України та нерезидентів;

в) інших надходжень, що не суперечать законодавству України.

Кошти Фонду накопичуються на окремому поточному рахунку Міськпрофради, а витрачаються за окремими рішеннями Президії Міськпрофради. Відповідальність за цільове використання виділених коштів Фонду покладається на керівників членських організацій Міськпрофради, яким ці кошти виділені.

Невикористані в поточному році кошти Фонду залишаються на наступний рік. Вони не можуть бути використані на утримання апарату Міськпрофради або на будь-які інші цілі.

Зробити внесок до Фонду солідарності Міськпрофради можна за реквізитами:

р/р № 26005329085 в АТ "Райффайзен Банк Аваль" в м. Києві, МФО 380805, ЄДРПОУ 02670408

Призначення платежу: «Цільовий внесок до Фонду солідарності Міськпрофради»

fond solidarnosti