Час: 2020-11-24 08:05:40

Київська міськпрофрада повідомляє, що на виконання вимог Постанови НБУ від 28.12.18 р. № 162 «Про запровадження міжнародного номера банківського рахунку (IBAN) в Україні» ( зі змінами, внесеними згідно з постановою Правління НБУ № 41 від 22.02.19 р.), внесені зміни у платіжні реквізити Київської міськпрофради.

Отримувач: МІСЬКПРОФРАДА, код ЄДРПОУ 02670408

1.)п/р UA 52 322313 00000 2600 3 0000 24499 відкритий в АТ „Укрексімбанк” у м. Києві;

2.) п/р UA19 3808 0500 0000 0026 0002 9244 1 відкритий в АТ «Райффайзен Банк Аваль» у м. Києві, МФО 380805.

Метою створення фонду є фінансове забезпечення проведення колективних міжспілкових акцій, спрямованих на захист професійних, трудових, соціально-економічних прав та інтересів членів профспілок, надання фінансової допомоги членським організаціям тощо.

Фонд має статус фонду спеціального призначення і не є юридичною особою. Фонд використовується для збору і накопичення коштів та їх подальшого цільового використання, визначеного Положенням про фонд.

Кошти Фонду формуються за рахунок:

а) цільових добровільних внесків членських організацій Міськпрофради, первинних організацій профспілок, галузевих (українських) об'єднань профспілок;

б) благодійних внесків громадян України та нерезидентів;

в) інших надходжень, що не суперечать законодавству України.

Кошти Фонду накопичуються на окремому поточному рахунку Міськпрофради, а витрачаються за окремими рішеннями Президії Міськпрофради. Відповідальність за цільове використання виділених коштів Фонду покладається на керівників членських організацій Міськпрофради, яким ці кошти виділені.

Невикористані в поточному році кошти Фонду залишаються на наступний рік. Вони не можуть бути використані на утримання апарату Міськпрофради або на будь-які інші цілі.

Зробити внесок до Фонду солідарності Міськпрофради можна за реквізитами:

Отримувач: МІСЬКПРОФРАДАкод ЄДРПОУ 02670408.

1.) п/р UA 52 322313 00000 2600 3 0000 24499 відкритий в АТ „Укрексімбанк” у м. Києві;

Призначення платежу: «Цільовий внесок до Фонду солідарності Міськпрофради»

fond solidarnosti