Час: 2019-12-16 09:22:51

Київська міськпрофрада повідомляє, що на виконання вимог Постанови НБУ від 28.12.18 №162 «Про запровадження міжнародного номера банківського рахунку (IBAN) в Україні» ( зі змінами, внесеними згідно з постановою Правління НБУ № 41 від 22.02.19 р.), внесені зміни у платіжні реквізити Київської міськпрофради.

Отримувач: МІСЬКПРОФРАДА, код ЄДРПОУ 02670408.

1.         п/р UA 52 322313 00000 2600 3 0000 24499 відкритий в АТ „Укрексімбанк” у м. Києві;

2.         п/р UA19 3808 0500 0000 0026 0002 9244 1 відкритий в АТ «Райффайзен Банк Аваль» у м. Києві, МФО 380805.

Згідно з рішенням Президії Міськпрофради створено Фонд відновлення будинку Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок». Фінансове наповнення здійснюється за рахунок перерахування цільових внесків, добровільних пожертвувань, благодійних внесків та інших надходжень на фінансування даного фонду.

Положенням Фонду передбачено витрачання коштів, згідно з рішенням Президії, на проведення ремонтних і відновлювальних робіт будинку Міськпрофради за адресою вул. Хрещатик, 16.

Зробити цільовий внесок до Фонду відновлення будинку Міськпрофради можна за реквізитами: п/рахунок №26005329085 в АТ «Райффайзен Банк Аваль» в м. Києві, МФО 380805, код ЄДРПОУ 02670408.

Призначення платежу: «Цільовий внесок на відновлення будинку Міськпрофради».

Метою створення фонду є фінансове забезпечення проведення колективних міжспілкових акцій, спрямованих на захист професійних, трудових, соціально-економічних прав та інтересів членів профспілок, надання фінансової допомоги членським організаціям тощо.

Фонд має статус фонду спеціального призначення і не є юридичною особою. Фонд використовується для збору і накопичення коштів та їх подальшого цільового використання, визначеного Положенням про фонд.

Кошти Фонду формуються за рахунок:

а) цільових добровільних внесків членських організацій Міськпрофради, первинних організацій профспілок, галузевих (українських) об'єднань профспілок;

б) благодійних внесків громадян України та нерезидентів;

в) інших надходжень, що не суперечать законодавству України.

Кошти Фонду накопичуються на окремому поточному рахунку Міськпрофради, а витрачаються за окремими рішеннями Президії Міськпрофради. Відповідальність за цільове використання виділених коштів Фонду покладається на керівників членських організацій Міськпрофради, яким ці кошти виділені.

Невикористані в поточному році кошти Фонду залишаються на наступний рік. Вони не можуть бути використані на утримання апарату Міськпрофради або на будь-які інші цілі.

Зробити внесок до Фонду солідарності Міськпрофради можна за реквізитами:

п/р UA 19 3808 0500 0000 0026 0002 92441  в АТ "Райффайзен Банк Аваль" в м. Києві, МФО 380805, ЄДРПОУ 02670408

Призначення платежу: «Цільовий внесок до Фонду солідарності Міськпрофради»

fond solidarnosti