Час: 2018-04-21 08:43:33

P80419 09505319 квітня ц.р. Київська міська рада профспілок, профспілкові об’єднання та організації, що входять до її складу, провели соціально-екологічну акцію – День довкілля.

18-20 квітня ц.р. Федерацією профспілок України спільно з Регіональним представництвом Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні було проведено семінар-тренінг «Школа профспілкових переговорників» за участі представників Київської міськпрофради та її членських організацій.

DSCN668217 березня ц.р. відбулося розширене засідання Президії Київської міської ради профспілок, яке провів голова Київської міськпрофради Валентин Петрович Мельник.
За запрошенням, участь у засіданні взяв народний депутат України, лідер Соціал-демократичної партії, представник ФПУ у Верховній Раді України Сергій Миколайович Каплін, його помічник – Варламов Сергій Анатолійович, а також члени команди Капліна С.М.

P80412 10521412 квітня 2018 року фахівці Міськпрофради солідарно взяли участь в акції протесту профспілок Полтавщини «Проти свавілля органів державної влади», яка своїм незаконним рішенням намагається відібрати Будинок Полтавських профспілок (по вул. Ляхова,1) та передати його в оперативне управління Генеральній прокуратурі України.

DSCN66193 квітня ц.р. відбулася нарада з керівниками членських організацій Міськпрофради, яку провів голова Київської міської ради профспілок Валентин Мельник.

30.0330 березня ц.р. фахівець Міськпрофради взяв участь у засіданні круглого столу з обговорення стану впровадження нової тарифної методології з розподілу природного газу, що відбувся в Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

DSCN647127 березня ц.р. відбулося засідання Президії Київської міської ради профспілок, яке провів голова Міськпрофради Валентин Петрович Мельник.

DSCN641923 березня 2018 року в приміщенні Міськпрофради відбулося перше засідання спільної Робочої комісії з підготовки та укладення Територіальної угоди на 2018-2020 роки, на якому були обговорені організаційні заходи щодо підготовки проекту Угоди.
Захід провели: Світлана Устименко – перший заступник директора Департаменту соціальної політики КМДА, заступник співголови спільної робочої комісії; Олена Панова – заступник голови Міськпрофради; Володимир Симоненко – заступник голови СПО роботодавців в м. Києві, голова Київської міської організації галузі охорони здоров’я.

DSCN6410 20 березня 2018 року в приміщенні Київської міської ради профспілок відбулося перше в цьому році засідання Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради (КМТСЕР), на якому розглядалися актуальні для столичного регіону питання.
   У заході взяли участь: члени КМТСЕР – голови столичних профспілкових об’єднань, представники роботодавців і адміністрації міста, фахівці Міськпрофради.

Мешканці столиці отримали рахунки за електроенергію з реквізитами ПрАТ «ДТЕК Київські Електромережі», яка з 1 березня 2018 року надає послуги з постачання та розподілу електроенергії в Києві в якості правонаступника «Київенерго».
20.03
   В оновленій платіжці розміщена інформація про початок роботи нової компанії з 1 березня ц.р. в рамках розподілу «Київенерго», передбаченого Законом України «Про ринок електричної енергії». Тариф на електроенергію, що встановлюється НКРЕКП, не змінився.
   ПрАТ «ДТЕК Київські Електромережі» надає послуги за раніше підписаними з «Київенерго» договорами – переукладати їх не потрібно.
Інформаційно-консультаційні послуги клієнти як і раніше можуть отримати в Контакт-центрі за номером 1588 і центрах обслуговування клієнтів «Київенерго».
   Оплату послуг можна здійснювати через особистий кабінет з електроенергії на сайті www.kyivenergo.ua, мобільні додатки, відділення банків і «Укрпошти», а також електронні платіжні системи.
   Нова компанія буде поєднувати функції з розподілу і постачання електроенергії до листопада 2018 року, після чого функція постачання, відповідно до вимог закону, буде відокремлена.
   «Київенерго» продовжує виконувати діяльність з виробництва теплової і електричної енергії, постачання теплової енергії, гарячого водопостачання і централізованого опалення.