619818
619818

Час: 2020-08-14 03:58:11

Бондаренко12 серпня відбулася V звітно-виборна Конференція Київської міської професійної спілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості. Делегати Конференції підсумували роботу в звітному періоді, обговорили стан справ, що склався в профспілковому русі, та визначили пріоритетні завдання на наступний період.
Роботу Київської профспілки енергетиків за звітний період визнано задовільною. Головою профспілки одноголосно обрано Бондаренка Ю.В.
Київська міська рада профспілок щиро вітає БОНДАРЕНКА ЮРІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА з обранням на посаду голови Київської профспілки енергетиків. Бажаємо Вам сил та терпіння, енергії та великих досягнень в профспілковій роботі.

будШановні колеги-спілчани!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята - Днем будівельника!

Будівельники – це творці, люди, які покликані приносити радість, щастя та задоволення оточуючим, розкіш домашнього затишку і побутового комфорту. Неможливо сьогодні уявити розвиток нашого міста без існування будівельної галузі, без простих людей будівельників. Адже ті, хто будує житло, лікарні, офіси, торговельні центри, дитячі майданчики, забезпечують надійну основу для подальшого розвитку суспільства.

Щиро бажаю вам миру, добра, злагоди і поваги, впевненості у завтрашньому дні, наполегливості у досягненні своєї мети. Нехай  завжди оточують підтримка близьких людей та любов, а праця приносить вам радість і достаток, а людям – затишок зручних осель.

З повагою - голова Київської міськпрофради     Валентин Мельник

IMG 1207

29 липня 2020 року відбулася XII звітно-виборна конференція Київської міської профспілки працівників житлово-комунального господарства та сфери послуг. Конференція проходила у Будинку спілок із відповідним технічним забезпеченням та дотриманням всіх санітарних норм визначених державними нормативно-правовими актами.

f1

15.07.2020 в Київській міській державній адміністрації відбулося засідання Координаційного комітету сприяння зайнятості населення, яке провела перший заступник директора Департаменту соціальної політики КМДА, заступник співголови Координаційного комітету Світлана Устименко.

photo13

14 липня 2020 року відбулися чергові загальні збори членів кредитної спілки «Профспілкова скарбниця» Об'єднання профспілок, організацій профспілок у  м. Києві «Київська міська рада профспілок». Захід провів голова Київської міськпрофради, голова спостережної ради кредитної спілки Валентин Мельник та заступник голови Київської міськпрофради, голова правління кредитної спілки Тетяна Орисенко.

заставка 45 років

ШАНОВНІ КОЛЕГИ-СПІЛЧАНИ, ЧЛЕНИ ПРОФСПІЛОК М. КИЄВА, НАШІ ВЕТЕРАНИ!
ПРИЙМІТЬ НАЙЩИРІШІ ВІТАННЯ З НАГОДИ 45-РІЧЧЯ ЗАСНУВАННЯ КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПРОФСПІЛОК!

Пройдений упродовж цих років шлях був насиченим життєво важливими для спілчан подіями розбудови і становлення української держави та профспілок. Попри всі негаразди і труднощі, досягнення і втрати залишаються непорушними наша згуртованість і єдність, солідарність та активні дії спрямовані на захист людей праці, наших спілчан.
Бажаємо вам подальших успіхів у нашій профспілковій діяльності, міцного здоров’я, стабільної роботи, творчого натхнення, життєвої енергії, нових досягнень, добра і достатку вашим родинам та мирного неба нашій країні.

З повагою - Голова Київської міськпрофради     Валентин Мельник

1130 червня 2020 року Київська міськпрофрада, її членські організації, організації прямого підпорядкування, Кредитна спілка «Профспілкова скарбниця», робітники Дитячо-юнацьких учбово-спортивних закладів Київської міськпрофради взяли участь у Всеукраїнській попереджувальній акції протесту, яка відбулася у формі інформаційних пікетувань державних установ, задля недопущення прийняття законодавчих ініціатив, які порушують права найманих працівників і профспілок.

16.06.6IMG 20200616 10033016 червня 2020 року в Київській міськпрофраді за участі керівників членських організацій та організацій прямого підпорядкування відбулося засідання Президії, яке провів Голова Міськпрофради Валентин Мельник.

діти11 червня ц.р. відбулась Всеукраїнська селекторна нарада та засідання центрального міжвідомчого штабу з координування організації та проведення оздоровлення і відпочинку дітей у 2020 році, до складу якого входять представники зацікавлених міністерств та відомств, а також Федерації профспілок України.

през02 червня 2020 року в Київській міськпрофраді за участі керівників членських організацій та організацій прямого підпорядкування відбулося засідання Президії, яке провів Голова Міськпрофради Валентин Мельник.