Час: 2018-06-23 09:34:01

1435394511 den molodi2Дорогі друзі, колеги!
Від щирого серця вітаємо нас усіх із Днем молоді:
і тих, хто тільки вступає у доросле життя, і тих, для кого молодість - не лише паспортні дані, але й філософія життя, незалежно від віку та пройденого шляху.
Серед багатьох свят, які відзначає наша країна, День молоді - свято особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Де час становлення, професійного вибору, час кохання та мрій, час планування майбутнього.
Це той рубіж, коли кожна маленька перемога стає запорукою великого життєвого успіху.
Молодість - фундамент всього майбутнього життя, тому важливо використати всі переваги цієї прекрасної пори: учіться, працюйте над собою, досягайте успіхів, кохайте, дерзайте і обов’язково перемагайте! Любіть свою країну, будьте справедливими та впевненими у своїх силах.
Сучасні і освічені, ви - сьогодення нашого міста і його майбутнє. Ваша невичерпна енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі та виробництві, в науці, спорті, мистецтві, громадській та політичній діяльності. Сьогодні, як ніколи, нашій країні потрібні Ваші успіхи, Ваш оптимізм, віра в майбутнє і прагнення до кращого. Потрібні саме ті якості, які властиві молодості і молодим.
З нагоди свята бажаємо усім молодим міцного здоров’я, успіхів у навчанні і роботі, творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все до чого Ви прагнете!

З днем держустановШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ДЕРЖАВНИХ УСТАНОВ, ДОРОГІ НАШІ КОЛЕГИ-СПІЛЧАНИ!
Щиросердечно поздоровляємо, зокрема, членів вашої профспілкової організації, держслужбовців міста Києва з професійним святом – Днем державної служби!
Державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого – несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві. Це нелегка праця, яка потребує самовідданості, бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі.
Бажаємо всім вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень та нових здобутків в ім’я майбутнього рідного краю та нашого міста.
Нехай кожен день вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.

Изображение 12514 червня 2018 року в готелі «Турист» відбулося IV засідання Ради Київської міської ради профспілок, яке провів Голова Міськпрофради Валентин Петрович Мельник.
Участь у заході взяли керівники членських організацій, члени Комісій, директора спортивних закладів Міськпрофради, Голова Федерації профспілок України Г.В. Осовий.
На порядку денному були розглянуті та обговорені питання:
1. Інформація Голови Статутної комісії Київської міськпрофради про зміни у складі членів Ради (доповідач: Нефьодова Н.К.,Голова Статутної комісії Міськпрофради, Голова Київської міської профспілки працівників зв’язку).
2. Про організаційне і фінансове зміцнення Київської міськпрофради, її членських організацій задля посилення ефективності дій на захист прав членів профспілок (доповідач: Панова О.Л., заступник Голови Міськпрофради)
3. Про участь профспілок столичного регіону у виборах до органів державної та місцевої влади (доповідач: Мельник В.П., Голова Міськпрофради).

Изображение 7367 червня 2018 року в Київській міськпрофраді відбулося засідання Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради.
Головував на засіданні Антонюк Андрій Сергійович - Голова СПО роботодавців в м. Києві.
Участь у заході взяли членські організації Міськпрофради, представники Громадської ради при КМДА, КП «Київпастранс», КП «Київський метрополітен», Державної установи «Інститут економіки та прогнозування» НАН України, Федерації роботодавців Німеччини.
На порядку денному розглянуто питання:
1. Прогнозні показники попиту у кваліфікованих робітниках – випускниках закладів професійної (професійно-технічної) освіти 2018 року для задоволення потреб столичного ринку праці та забезпечення їх першим робочим місцем (доповідач: Мусієнко Т.П., заступник начальника Управління професійної освіти – начальник відділу професійної освіти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА).
2. Обговорення проекту розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів і вартості проїзних квитків у міському пасажирському транспорті, який працює у звичайному режимі руху» (доповідачі: представники Сторін соціального діалогу та запрошені).

DSCN69435 червня ц.р. відбулося засідання Президії Київської міської ради профспілок, яке провів голова Київської міськпрофради Валентин Петрович Мельник.
На порядку денному були такі питання:
1. Привітання та нагородження Грамотами Міськпрофради вихованок дитячо-юнацької спортивної школи з академічного веслування «Буревісник» – переможців чемпіонату Європи з академічного веслування у Франції (доповідач – Мельник В.П., голова Міськпрофради).
2. Про Заяву Спільного представницького органу об’єднань профспілок у зв’язку з грубим порушенням представниками держави принципів соціального діалогу в управлінні соціальним страхуванням (доповідач – Мельник В.П., голова Міськпрофради).
3. Про впровадження єдиного профспілкового квитка і програми «Соціальна картка» (доповідачі: Лунга-Федорович Я.Д., директор ТОВ «Центр соціальних послуг»; Дорін Д.П., куратор Програми «Єдиний профспілковий квиток»).
4. Про Висновки Комісії з питань соціально-економічних інтересів і соціального захисту членів профспілок Київської міськпрофради щодо обгрунтованості запропонованого міською владою розміру підвищення тарифів на проїзд у міському пасажирському транспорті, дії членських організацій (доповідач – Сурмак В.М. – Голова Комісії, Голова Київської міської профспілки працівників житлово-комунального господарства та сфери послуг).
5. Про роботу щодо укладення Територіальної угоди на 2018-2020 роки (доповідач – Панова О.Л., заступник голови Міськпрофради).
6. Різне.

IMG 384b90e07b437282fa0077f039640762 VВихованки спортивної школи з академічного веслування «Буревісник» Київської міськпрофради вибороли перше місце на чемпіонаті Європи з академічного веслування серед юніорів у Франції.
З 23 по 28 травня в м. Гравелінес (Франція) проходив чемпіонат Європи з академічного веслування серед юніорів, на якому представниці спортивної школи з академічного веслування «Буревісник» Київської міськпрофради вибороли найпочесніше перше місце в класі човнів четвірка розпашна зі стерновим у складі: Скробало Світлани, Устюжаніної Катерини, Устюжаніної Анастасії, Очеретяни Яни та ії тренерів-викладачів Тимко Іван Івановича, Тимко Кирила Івановича, Дралюка Валерія Михайловича.

IMG 6375За доброю традицією, Рада Київської міської профспілки працівників агропромислового комплексу, з метою пропаганди здорового способу життя (як відомо: у здоровому тілі – сильний профспілковий дух ), провела 2 червня поточного року спортивно-розважальні заходи «Веселі профспілкові старти».
Свято проходило на Трухановому острові на базі дитячо-юнацької спортивної школи «Буревісник».

330Одним із стратегічних завдань профспілок міста у вирішенні соціальних питань працюючих визначено організацію якісного, повноцінного, оздоровлення та відпочинку дітей та підлітків під час шкільних канікул.
Влітку 2018 року профспілками міста планується оздоровити близько 30 тис. дітей. Для вирішення цих завдань Міськпрофрада та її членські організації акумулюють кошти міського та профспілкового бюджетів, господарників та спонсорів для того, щоб максимально зменшити витрати для батьків, пов’язані з оздоровленням та відпочинком дітей.

31 травня 2018 року в КМДА відбулося засідання Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради (КМДА), на якому було розглянуто та всебічно обговорено питання щодо доцільності підвищення тарифів на проїзд в міському комунальному транспорті.

DSCN692731 травня 2018 року в Київській міській раді профспілок відбулося засідання Комісії з питань з питань соціально-економічних інтересів і соціального захисту членів профспілок Київської міськпрофради.