КП Грудень 2021 6 стор на САЙТ готово page 0001

Час: 2022-12-05 23:54:35

Цією постановою встановлено, що COVID-сертифікат про одужання може бути сформований не більше двох разів за один календарний рік (за наявності технічної можливості щодо обліку сформованих COVID-сертифікатів).
Також змінено строк дії міжнародного та внутрішнього сертифікатів про одужання від коронавірусної хвороби, які формуються та видаються в Україні. Ці сертифікати будуть дійсними протягом 105 днів від дати забору матеріалів, що дали позитивний результат тестування на COVID-19 (раніше – 180 днів).
Водночас строк дії іноземного COVID-сертифіката про одужання, який формується та видається уповноваженою установою держав – членів довірчої мережі Європейського Союзу або уповноваженою установою іноземної держави, з якою Україною укладено міжнародний договір про взаємне визнання, залишився незмінним (180 днів).
COVID-сертифікат про одужання може бути сформований на п’ятнадцятий день з дати встановлення відповідного діагнозу.

Відділ правового забезпечення
Київської міськпрофради