Час: 2024-04-20 06:14:44

зображення viber 2024 04 18 13 05 20 69718 квітня в Будинку Київських профспілок, за участі соціальних партнерів, відбувся захід з питань охорони праці, присвячений Всесвітньому дню охорони праці під девізом «Вплив зміни клімату на безпеку та гігієну праці».

В Україні ухвалили новий закон про мобілізацію. Хто має право на відстрочку

thumb 907 730 410 0 0 autoУряд продовжує працювати над стимулюванням створення нових робочих місць для осіб з інвалідністю. Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

зображення viber 2024 04 16 11 47 04 01116.04.2024 в Будинку київських профспілок відбулося чергове засідання Президії Київської міськпрофради. На порядку денному було розглянуто низку важливих питань, по результатам обговорення яких прийнято відповідні Постанови Президії.

зображення viber 2024 04 11 08 43 05 653З нагоди Міжнародного дня спорту заради миру та розвитку, що відзначається в Україні і світі щорічно 06 квітня, працівники апарату Київської міськпрофради та адміністрації ДЮСШ з академічного веслування «Буревісник» долучилися до озеленення території школи.

Okhorona pratsi 2023 1 880x350У 2024 році за рекомендацією Міжнародної організації праці Всесвітній день охорони праці (день безпеки та гігієни праці) проводиться під гаслом: «Вплив зміни клімату на безпеку та гігієну праці» (The impacts of climate change on occupational safety and health).

2222222222222222222222З моменту повернення додому, як після обміну військовополоненими з РФ, так і після звільнення від незаконного утримання окупантами, українці можуть розраховувати на отримання одномоментної грошової підтримки в 100 000 гривень.

action business launched image 1280x700В рамках державного проєкту Дія.Бізнес було запущено безоплатні консультації для бізнесу різних напрямків, які підійдуть як досвідченим підприємцям, так і початківцям.

f22a2731 5219 45cf a886 b07118b31dbbОборонна і безпекова політика та соціальний захист залишаються пріоритетними сферами видатків нашої держави. Відповідно до Плану для реалізації Ukraine Facility 2024-2027, в наступні три роки Україна за фінансової підтримки Європейського Союзу реалізовуватиме амбітні реформи в соціальній сфері.

images news 1200 px dekretna vidpustkaКабінет міністрів України змінив порядок надання відпустки при народженні дитини. Деяким категоріям осіб, що мають право на відпустку по догляду за немовлям, тепер доведеться підкріплювати таке право заявою від матері дитини. Відповідні зміни зазначені у постанові № 356 від 29 березня 2024 року.