Час: 2024-06-17 07:24:59

Новини об'єднання

ПРЕДСТАВНИКА УКРАЇНСЬКИХ ПРОФСПІЛОК ОБРАНО ДО АДМІНІСТРАТИВНОЇ РАДИ МОП

photo 2024 06 12 09 38 44Заступника голови ФПУ, голову профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України Василя АНДРЕЄВА обрано до адміністративної ради МОП! Уперше представник українських профспілок є у складі Керівного органу Міжнародної Організації Праці (МОП), що є важливим не лише для українського профспілкового руху, але й для міжнародної профспілкової спільноти.

МОБІЛІЗОВАНИХ УКРАЇНЦІВ ЗВІЛЬНЯЮТЬ ВІД РОБОТИ: ЩО БУДЕ З ЗАРПЛАТАМИ ТА НЕВИКОРИСТАНИМИ ВІДПУСТКАМИ

zsu mobilizatsiya dengi zarplata armiya 768x513Мобілізовані українці повинні надати роботодавцю оригінал повістки, отриманої від працівників ТЦК. Керівництво зобов'язане видати наказ про тимчасове звільнення підлеглого від обов'язків на період призову до ЗСУ. Стало відомо, що буде із зарплатами та невикористаними відпустками таких чоловіків.

ЗАСІДАННЯ КООРДИНАЦІЙНОГО КОМІТЕТУ СПРИЯННЯ ЗАЙНЯТОСТІ НАСЕЛЕННЯ

0212.06.2024 Київська міськпрофрада та її членські організації взяли участь у черговому засіданні Координаційного комітету сприяння зайнятості населення, що відбулося у режимі відеоконференції.

ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ТЕКСТИЛЬНОЇ І ЛЕГКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

image 1743

Шановні колеги, спілчани!
Прийміть щирі вітання з нагоди вашого
професійного свята -
Дня працівників текстильної і легкої промисловості!
Ваш професіоналізм, відповідальне ставлення до справи, усвідомлення важливості своєї праці для розвитку економіки держави є запорукою подальших успіхів, налагодження нових взаємовигідних виробничих зв’язків, підвищення якості та розширення асортименту товарів народного споживання і головне – поліпшення добробуту людей. Бажаємо процвітання, успіхів у праці,щастя і благополуччя у кожній родині!

ПРОФСПІЛКИ ЗА РОЗВИТОК ЖІНОЧОГО КОМ'ЮНІТІ ПІД ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ В УКРАЇНІ!

изображение viber 2024 06 05 17 50 53 743Київська міськпрофрада взяла участь у зустрічі спрямованої на об’єднання жінок - лідерів серед членів профспілок задля підтримки одна одної та побудови свідомого жіночого ком'юніті у повоєнній Україні! Основною метою заходу було знайомство жінок та вивчення можливостей співпраці в спільній роботі направленої на допомогу ветеранам війни, діючим захисникам і захисницям, людям з інвалідністю і обмеженими можливостями, а найголовніше підтримкою членів їх родин, допомогою в адаптації до нових умов життя в реаліях сьогодення.

Новини членських організацій

ПРОФСПІЛКА ОСВІТЯН СТОЛИЦІ ЗАДОНАТИЛИ ПОНАД 15 МЛН. ГРН.

photo 2024 04 03 16 50 02Понад 15 млн. грн. задонатила ЗСУ Київська міська Профспілка працівників освіти і науки. Від початку повномасштабного вторгнення рф організація розпочала марафон «Освітяни столиці – ЗСУ». На березень 2024 року Профспілка передала військовим 100квадрокоптерів DJI MAVIC 3Е. Їхня загальна вартість складає понад 13 млн гривень.

У НАШИХ КОЛЕГ. В АТ «ОПЕРАТОР РИНКУ» ВПРОВАДЖЕНА ГЕНДЕРНА РІВНІСТЬ

5024У нас, в АТ «Оператор ринку», впроваджена гендерна рівність в управлінському процесі. Колективним договором гарантовано рівні можливості й однакове ставлення у відносинах зайнятості, рівну винагороди за рівноцінну працю, рівний доступ до безпеки й соціального забезпечення, рівність у кар’єрному розвитку і балансі між роботою та сімейним життям, справедливі як для чоловіків, так і для жінок.

ВІДБУВСЯ НАВЧАЛЬНИЙ СЕМІНАР ДЛЯ АКТИВУ КИЇВСЬКОЇ ПРОФСПІЛКИ ЕНЕРГЕТИКІВ НА ТЕМУ "ОСОБЛИВОСТІ ЗАХИСТУ ПРАВ ПРАЦІВНИКІВ В УМОВАХ ВІЙНИ"

499720.02.2024 в столичному Будинку профспілок Київська профспілка енергетиків провела навчальний семінар та засідання міського комітету. Вів заходи голова профспілки Юрій Бондаренко. Перед учасниками заходів виступили заступник голови ФПУ Олександр Шубін та В.О. голови Київської міськпрофради Інна Лінчевська.

КИЇВСЬКА МІСЬКА ПРОФСПІЛКА ПРАЦІВНИКІВ АПК

422920143 855573016365342 2460056979785076852 nСпартакіаду 2024 Київської міської профспілки працівників АПК - розпочато!
Першим видом спорту у цьому році стала інтелектуальна гра - шахи. Турнір відбувся 25 січня серед членів профспілки галузей АПК м.Києва.

БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК НА ДП «АНТОНОВ» НА ПОТРЕБИ ЗСУ

123.jgpПідтримуючі волонтерську профспілкову ініціативу Київської Міськпрофради, профкомом ПО ПАУ на ДП «АНТОНОВ» 6 грудня провів аналогічний благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ.

КИЇВ. ПІДПИСАНО ТЕРИТОРІАЛЬНУ УГОДУ
                                   НА НОВИЙ СТРОК !

изображение viber 2021 10 27 12 16 02 033

27 жовтня 2021 року в Київській міській державній адміністрації відбулася урочиста церемонія підписання Територіальної угоди на 2021-2023 роки.

Свої підписи під документом поставили: від Сторони виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації ) – київський міський Голова Віталій КЛИЧКО; від Сторони профспілок – Голова Спільного представницького органу профспілок та об’єднань профспілок м. Києва Валентин МЕЛЬНИК; від Сторони роботодавців – Голова Спільного представницького органу сторони роботодавців на територіальному рівні в місті Києві Андрій АНТОНЮК.

изображение viber 2021 10 27 12 16 01 856
Укладення Територіальної угоди на новий строк знаменує собою завершення тривалого і досить непростого процесу тристоронніх колективних переговорів, свідчить про можливість консолідації міської влади, бізнесу, профспілок задля кращого майбутнього працівників. Територіальна угода погоджена з керівниками галузевих членських організацій Київської міськпрофради.

Нова Територіальна угода містить тристоронні домовленості, а також окремі зобов’язання сторін, спрямовані на розвиток економіки, вітчизняного виробництва, зростання продуктивної зайнятості, вирішення актуальних питань оплати праці, охорони та умов праці, забезпечення соціального захисту працюючих м. Києва, визначення механізмів здійснення переговорного процесу та спільного контролю сторін за встановленням тарифів на послуги з перевезення пасажирів у міському пасажирському транспорті, постачання теплової енергії та гарячої води для населення Комунального підприємства ВО КМР (КМДА) «Київтеплоенерго», гуманітарних питань, задоволення духовних потреб населення тощо.
Положення Угоди є обов’язковими для всіх суб’єктів, що перебувають у сфері дії сторін, у тому числі під час розроблення та укладання галузевих (міжгалузевих) угод, колективних договорів.
Угода підписана в трьох екземплярах, які будуть направлені на повідомну реєстрацію до Міністерства економіки України, після якої знаходяться у кожної із Сторін і мають однакову юридичну силу.
изображение viber 2021 10 27 12 21 28 165

Фонди та цільові внески

ФОНД СОЛІДАРНОСТІ

Фонд солідарності Київської міської ради профспілок створено з метою підтримки колективних міжспілкових акцій.

Зробити членський або благодійний внесок до Фонду солідарності Міськпрофради можна за реквізитами:

Отримувач: МІСЬКПРОФРАДА, код ЄДРПОУ 02670408

п/р UA 52 322313 00000 2600 3 0000 24499 відкритий в АТ „Укрексімбанк” у м. Києві;

Призначення платежу: «Цільовий внесок до Фонду солідарності Міськпрофради»

fond solidarnosti

Наші сувеніри