Час: 2024-04-29 03:56:47

Олександр Шубін виступив з лекцією "Наслідки війни для економіки України та особливості захисту прав працівників в цих умовах". Він проаналізував зміни у законодавстві в умовах воєнного стану, реальний стан справ в економіці країни, проінформував присутніх щодо дій ФПУ в законодавчому полі та сучасних вимог до профспілок.

Інна Лінчевська розповіла про діяльність Київської міськпрофради, стан соціального діалогу в столиці, відзначила рівень взаємодії та ефективність співпрваці Київської профспілки енергетиків та Міськпрофради.

На засіданні міського комітету були розглянуті поточні питання профспілкової діяльності. Серед основних:

Про представників Київської профспілки енергетиків з питань охорони праці.
Про делегування представника Київської профспілки енергетиків до складу Молодіжної ради Київської міськпрофради.
Про колективне звернення членів ППО ПАТ «Центренерго».
До складу Молодіжної ради Київської міськпрофради було делеговано Бухало Анну Андріївну, начальника Центру обслуговування клієнтів Шевченківського району, члена профкому ППО ТОВ «Київські енергетичні послуги».

Київська міська професійна спілка
працівників енергетики та електротехнічної промисловості