Час: 2024-07-27 11:13:28

Новини об'єднання

З ДНЕМ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА

З Днем медпрацівникаШановні колеги-спілчани!
Від щирого серця вітаємо усіх, хто стоїть на варті охорони здоров’я,
з професійним святом –
Днем медичного працівника!
Вже котрий рік поспіль це свято набуває особливого сенсу, особливо тяжкого та тривожного. В Україні триває війна. Своєю невтомною працею Ви повсякчас демонструєте приклад справжнього професіоналізму, витримки та відданості надважливій професії лікаря.
Сотні відданих своєму фаху лікарів проявляють моральну стійкість, національну гідність і головне відданість клятві лікаря і сьогодні працюють у зоні бойових дій, де рятують життя військових, надають допомогу місцевим мешканцям. Сердечно бажаємо міцного здоров’я, успіхів у роботі, сімейних гараздів, благополуччя та людської поваги. Ангела охоронця кожному медичному працівнику.
Сил, мужності та віри у Перемогу нам усім.

ПРЕЗИДІЯ КИЇВСЬКОЇ МІСЬКПРОФРАДИ

зображення viber 2024 07 24 11 39 40 13823.07.2024 в Будинку київських профспілок відбулося чергове засідання Президії. На порядку денному було розглянуто низку важливих питань по результатам обговорення яких прийнято відповідні Постанови Президії.

СТУДЕНТИ ОТРИМУВАТИМУТЬ ГРАНТИ НА НАВЧАННЯ ЧЕРЕЗ ДІЮ

jak znajti grant abo stipendiju dlja navchannja v slovachchini 4 e1721314577202«Уряд ухвалив постанову про реалізацію експериментального проєкту. Це революційний крок для української системи вищої освіти, — повідомив віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. — Цього року вступники вперше зможуть отримати державний грант для оплати контракту в університеті — від 15 тисяч гривень і більше щорічно протягом навчання. Кошти нараховуватимуть через Дію, щоб процес був простим та зрозумілим. Студенти, що вступили на бюджетну форму навчання, як і раніше, отримуватимуть повне фінансування від держави».

УКРАЇНСЬКІ РОБОТОДАВЦІ МОЖУТЬ ОТРИМАТИ ДО 10.000$ ЗА ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ВИПУСКНИКІВ ЗАКЛАДІВ ПРОФТЕХОСВІТИ: ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ У КОНКУРСІ

2В Україні стартував грантовий конкурс «Кар’єрний старт. Програма молодіжної гарантії». Він охопить 12 областей по всій Україні, а також низку територіальних громад. Загальний бюджет ініціативи становить майже 4 мільйони гривень, а максимальна допустима сума одного гранту – 380 тисяч гривень.

У СУБОТУ, 20 ЛИПНЯ, УРЯД ПЛАНУЄ ЗАПУСТИТИ ГАРЯЧУ ЛІНІЮ З ПИТАНЬ ЕНЕРГЕТИКИ

57 tn v1718974209Про це інформує ОП за результатами спільних брифінгів Офісу президента, уряду, обласних військових адміністрацій, органів місцевого самоврядування та дипломатичних установ.
Вказано, що гаряча лінія працюватиме за номером 15-49.

Новини членських організацій

ПРОФСПІЛКА ОСВІТЯН СТОЛИЦІ ЗАДОНАТИЛИ ПОНАД 15 МЛН. ГРН.

photo 2024 04 03 16 50 02Понад 15 млн. грн. задонатила ЗСУ Київська міська Профспілка працівників освіти і науки. Від початку повномасштабного вторгнення рф організація розпочала марафон «Освітяни столиці – ЗСУ». На березень 2024 року Профспілка передала військовим 100квадрокоптерів DJI MAVIC 3Е. Їхня загальна вартість складає понад 13 млн гривень.

У НАШИХ КОЛЕГ. В АТ «ОПЕРАТОР РИНКУ» ВПРОВАДЖЕНА ГЕНДЕРНА РІВНІСТЬ

5024У нас, в АТ «Оператор ринку», впроваджена гендерна рівність в управлінському процесі. Колективним договором гарантовано рівні можливості й однакове ставлення у відносинах зайнятості, рівну винагороди за рівноцінну працю, рівний доступ до безпеки й соціального забезпечення, рівність у кар’єрному розвитку і балансі між роботою та сімейним життям, справедливі як для чоловіків, так і для жінок.

ВІДБУВСЯ НАВЧАЛЬНИЙ СЕМІНАР ДЛЯ АКТИВУ КИЇВСЬКОЇ ПРОФСПІЛКИ ЕНЕРГЕТИКІВ НА ТЕМУ "ОСОБЛИВОСТІ ЗАХИСТУ ПРАВ ПРАЦІВНИКІВ В УМОВАХ ВІЙНИ"

499720.02.2024 в столичному Будинку профспілок Київська профспілка енергетиків провела навчальний семінар та засідання міського комітету. Вів заходи голова профспілки Юрій Бондаренко. Перед учасниками заходів виступили заступник голови ФПУ Олександр Шубін та В.О. голови Київської міськпрофради Інна Лінчевська.

КИЇВСЬКА МІСЬКА ПРОФСПІЛКА ПРАЦІВНИКІВ АПК

422920143 855573016365342 2460056979785076852 nСпартакіаду 2024 Київської міської профспілки працівників АПК - розпочато!
Першим видом спорту у цьому році стала інтелектуальна гра - шахи. Турнір відбувся 25 січня серед членів профспілки галузей АПК м.Києва.

БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК НА ДП «АНТОНОВ» НА ПОТРЕБИ ЗСУ

123.jgpПідтримуючі волонтерську профспілкову ініціативу Київської Міськпрофради, профкомом ПО ПАУ на ДП «АНТОНОВ» 6 грудня провів аналогічний благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ.

ВІДНОВЛЮЄТЬСЯ МЕДИЧНЕ ОБСТЕЖЕННЯ ДЛЯ
ЧЛЕНІВ ПРОФСПІЛОК

В рамках відновлення співпраці з Медико-соціальним центром Благодійної організації «Міжнародний благодійний фонд «Сприяння розвитку медицини», проводиться медичне обстеження на пільгових умовах членів профспілок членських організацій Київської міськпрофради.

Даний фонд має ліцензію на провадження господарської діяльності з медичної практики за наступними спеціальностями: терапія, педіатрія, стоматологія, кардіологія, неврологія, отоларингологія, офтальмологія, гінекологія, урологія, ультразвукова діагностика, загальна практика-сімейна медицина, дерматовенерологія, хірургія, ортопедія та травматологія, медицина невідкладних станів.

Бажаючі провести медичне обстеження членів своєї профспілки, можуть звернутися за інформацією організаційно-інформаційного відділу Київської міськпрофради за тел. 277-13-52.

Фонди та цільові внески

ФОНД СОЛІДАРНОСТІ

Фонд солідарності Київської міської ради профспілок створено з метою підтримки колективних міжспілкових акцій.

Зробити членський або благодійний внесок до Фонду солідарності Міськпрофради можна за реквізитами:

Отримувач: МІСЬКПРОФРАДА, код ЄДРПОУ 02670408

п/р UA 52 322313 00000 2600 3 0000 24499 відкритий в АТ „Укрексімбанк” у м. Києві;

Призначення платежу: «Цільовий внесок до Фонду солідарності Міськпрофради»

fond solidarnosti

Наші сувеніри