Час: 2024-05-21 07:52:45

Новини об'єднання

ТРЕНІНГ ДЛЯ ПРОФЕСІЙНИХ СПІЛОК З ПИТАНЬ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ

зображення viber 2024 05 17 11 35 33 33717.05.2024 в Будинку київських профспілок за участі Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) для членських організацій Київської міськпрофради проведено тренінг з питання державної реєстрації професійних спілок.

ФЛЕШМОБ ДО ДНЯ ВИШИВАНКИ «ВИШИВАНКА – ГЕНЕТИЧНИЙ КОД УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІЇ»

Дизайн без названия 6Щорічно у травні українці відзначають яскраве та самобутнє свято День вишиванки, присвячене нашому національному одягу.
День вишиванки 2024 року в Україні знову проходить в умовах повномасштабної війни, що підвищує важливість свята. Ця дата поєднує українців, прославляє нашу культуру, виховує любов до національних символів та руйнує багато міфів російської пропаганди.

ФОП, ЯКІ ПРИЗВАНІ НА ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ, ЗВІЛЬНЯТИМУТЬ ВІД ПЛАТИ ЗА ОРЕНДУ ДЕРЖМАЙНА

5235ecb631d6122c71af3d18fc4d3d7d06a55c44Уряд вирішив звільнити від оплати за оренду державного та комунального майна фізичних осіб та ФОП, призваних на військову службу.

СИТУАЦІЯ З ДЕФІЦИТОМ КАДРІВ ЗАГОСТРЮЄТЬСЯ: ЩО ВІДБУВАЄТЬСЯ НА РИНКУ ПРАЦІ

Prachivnyky03Дефіцит кадрів на ринку праці лише загострюється, адже вакансій стає все більше, кількість шукачів незначно, але зменшується, тож конкуренція продовжує падати.

В УКРАЇНІ ВИПРАВЛЯТЬ СИТУАЦІЮ ІЗ ЗАСТАРІЛИМ ПЕРЕЛІКОМ ПРОФЕСІЙ У КЛАСИФІКАТОРАХ, ЧАСТИНА З ЯКИХ ВЖЕ НЕ ІСНУЄ

d3c8ae4a9d14e5cc4309662667840ca278cfe8d8Частина зазначених у класифікаторах професій уже «відмерла», а частина реальних не вказана, тому в Україні створять Єдиний реєстр кваліфікацій – класифікатор професій і синхронізують його з іншими базами даних.

Новини членських організацій

ПРОФСПІЛКА ОСВІТЯН СТОЛИЦІ ЗАДОНАТИЛИ ПОНАД 15 МЛН. ГРН.

photo 2024 04 03 16 50 02Понад 15 млн. грн. задонатила ЗСУ Київська міська Профспілка працівників освіти і науки. Від початку повномасштабного вторгнення рф організація розпочала марафон «Освітяни столиці – ЗСУ». На березень 2024 року Профспілка передала військовим 100квадрокоптерів DJI MAVIC 3Е. Їхня загальна вартість складає понад 13 млн гривень.

У НАШИХ КОЛЕГ. В АТ «ОПЕРАТОР РИНКУ» ВПРОВАДЖЕНА ГЕНДЕРНА РІВНІСТЬ

5024У нас, в АТ «Оператор ринку», впроваджена гендерна рівність в управлінському процесі. Колективним договором гарантовано рівні можливості й однакове ставлення у відносинах зайнятості, рівну винагороди за рівноцінну працю, рівний доступ до безпеки й соціального забезпечення, рівність у кар’єрному розвитку і балансі між роботою та сімейним життям, справедливі як для чоловіків, так і для жінок.

ВІДБУВСЯ НАВЧАЛЬНИЙ СЕМІНАР ДЛЯ АКТИВУ КИЇВСЬКОЇ ПРОФСПІЛКИ ЕНЕРГЕТИКІВ НА ТЕМУ "ОСОБЛИВОСТІ ЗАХИСТУ ПРАВ ПРАЦІВНИКІВ В УМОВАХ ВІЙНИ"

499720.02.2024 в столичному Будинку профспілок Київська профспілка енергетиків провела навчальний семінар та засідання міського комітету. Вів заходи голова профспілки Юрій Бондаренко. Перед учасниками заходів виступили заступник голови ФПУ Олександр Шубін та В.О. голови Київської міськпрофради Інна Лінчевська.

КИЇВСЬКА МІСЬКА ПРОФСПІЛКА ПРАЦІВНИКІВ АПК

422920143 855573016365342 2460056979785076852 nСпартакіаду 2024 Київської міської профспілки працівників АПК - розпочато!
Першим видом спорту у цьому році стала інтелектуальна гра - шахи. Турнір відбувся 25 січня серед членів профспілки галузей АПК м.Києва.

БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК НА ДП «АНТОНОВ» НА ПОТРЕБИ ЗСУ

123.jgpПідтримуючі волонтерську профспілкову ініціативу Київської Міськпрофради, профкомом ПО ПАУ на ДП «АНТОНОВ» 6 грудня провів аналогічний благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ.

УКРПОШТА І LIKI24.COM В ПЕРІОД КАРАНТИНУ ДОСТАВЛЯТИМУТЬ ЛІКИ В РЕГІОНИ БЕЗКОШТОВНОліки

Із 16 квітня доставка ліків Укрпоштою спільно із Сервісом Liki24.com безкоштовна в усі населені пункти України (Київ, обласні центри чи село). Також є можливість розрахуватися за доставку післяплатою.
Національний оператор Укрпошта разом з Сервісом Liki24.com запускають безкоштовну доставку ліків в регіони України на період карантину. Послуга доставки уже доступна в усіх населених пунктах. В Києві та обласних центрах, де аптеки більш доступні, діятиме спеціальний тариф - 35 гривень, в будь-які інші міста та села – безкоштовно. Таке партнерство стало можливим після прийняття відповідної постанови Уряду про можливість для поштових операторів доставляти ліки в період карантину.

"Без перебільшення ліки поштою українці чекали давно. Ми не втомлюємося нагадувати усім і кожному, що за межами цивілізації в Україні знаходиться більше 10 млн людей. У віддалених куточках країни ще досить поганий мобільний зв’язок, сумнівний інтернет, закриваються відділення банків і аптеки, якщо взагалі колись були. Укрпошта там - чи не єдиний зв’язок людей зі світом. Тим паче в умовах карантину, коли міжміське транспортне сполучення обмежене і найбезпечніше - залишатися вдома. Саме тому ми працюємо. В посиленому режимі безпеки, але працюємо. І саме тому активно шукаємо рішення, щоб не тільки доставити ліки українцям додому, а ще й зробити це безкоштовно. Впевнений, що ця послуга швидко знайде своїх прихильників, особливо в цей непростий для країни час. Вдячний партнерам за довіру”, - зауважив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.
"В умовах карантину українці, які проживають в невеликих містах і селах відчувають величезні труднощі з доступом до ліків, - коментує Антон Авринскій, засновник і керівник Сервісу пошуку і доставки ліків Liki24.com. - Часто щоб отримати медикаменти, людям потрібно долати десятки кілометрів, що неможливо в період карантину. Тому ця ініціатива - життєво важлива, і ми дуже раді, що Укрпошта отримала таку можливість. Наш Сервіс працює з більше ніж 5600 аптеками по всій Україні. Ми надаємо інформацію про наявність і ціни на 55 тисяч аптечних товарів і допомагаємо користувачам отримати їх за оптимальною ціною, збираючи медикаменти для відправлень з різних аптек", - додав він.
Послуги безкоштовної доставки ліків через національного оператора Укрпошту будуть доступні до кінця карантину. При цьому, користувачі зможуть отримувати свої посилки як на відділеннях Укрпошти, так і адресно до дверей. Терміни доставки відповідають нормам експрес-відправлень.
Замовлення на безкоштовну доставку медикаментів можна оформити на сайті Сервісу Liki24.com уже сьогодні. Для цього потрібно зайти на сайт liki24.com, знайти потрібні ліки, додати їх до кошику, оформити замовлення і в способах доставки обрати “Доставка з Укрпошта”. Безкоштовну доставку також можна буде оформити за номером телефону 068 296 14 52.
Виняток до замовлення складають медикаменти, що вимагають спеціального температурного режиму зберігання, або входять до переліку наркотичних, психотропних засобів і прекурсорів, а також є сильнодіючими і отруйними лікарськими засобами.
Більш детальні інструкції, а також номери контакт-центрів для телефонної підтримки таких замовлень доступні на сайті Liki24.com.
Довідково.
Укрпошта — національний поштовий оператор, що має найбільшу мережу в Україні — 11000 відділень. Це більше, ніж вся мережа банківських установ.
Liki24.com – сервіс пошуку і доставки ліків, який співпрацює з 5600+ аптеками по всій Україні. Користувачі Сервісу можуть купувати ліки зі знижками до 30%, замовляючи доставку або забираючи самостійно зі зручної аптеки за попередньою резерву. Щомісяця сайт Сервісу відвідує близько 2 млн чоловік.

Фонди та цільові внески

ФОНД СОЛІДАРНОСТІ

Фонд солідарності Київської міської ради профспілок створено з метою підтримки колективних міжспілкових акцій.

Зробити членський або благодійний внесок до Фонду солідарності Міськпрофради можна за реквізитами:

Отримувач: МІСЬКПРОФРАДА, код ЄДРПОУ 02670408

п/р UA 52 322313 00000 2600 3 0000 24499 відкритий в АТ „Укрексімбанк” у м. Києві;

Призначення платежу: «Цільовий внесок до Фонду солідарності Міськпрофради»

fond solidarnosti

Наші сувеніри