f2418f9cff604616adc1fd8ca1c0f5edcQ9GPUW4d4ksWBKB 0

Час: 2023-01-30 16:07:32

vijskovyj oblik 2023 ru largeЗ початку року в Україні набув чинності новий порядок взяття на військовий облік. Тепер призовникам потрібно ставати на облік з 16, а не з 17 років, і, ймовірно, колись це можна буде зробити через додаток «Дія». Ще одна новація – військовозобов'язаних прийматимуть на роботу чи навчання лише після підтвердження перебування на обліку.

изображение viber 2023 01 24 12 23 30 19124.01.2023 р. в Будинку київських профспілок відбулося засідання Президії, яке провів Голова Київської міськпрофради.
На порядку денному були винесені питання:

2022 11 01 subsydiya dlya tyh hto vtratyv robotu pid chas vijny 800 500Громадяни, які лишилися без роботи під час війни і зареєстровані в службі зайнятості, можуть претендувати на отримання житлової субсидії. Але для її призначення обраховуватиметься розмір допомоги по безробіттю, а не дохід за попередні пів року, як це було раніше.

60 mainВідбулось досить багато змін в трудовому законодавстві, не рахуючи тих, що діють лише на час воєнного стану, але зараз не про них.
Ось нижче перелік основних змін трудового законодавства:

изображение viber 2023 01 16 14 37 59 88116.01.2022 Київська міськпрофрада спільно з Київською міською державною адміністрацією організувала та провела для членських організацій та первинних профспілкових організацій Київської міськпрофради семінар фахівців у сфері охорони праці.

1Припинить діяльність комісії або уповноваженого із соціального страхування. Із 1 січня 2023 року комісії/уповноважені із соціального страхування припиняють свою діяльність. Тому на останньому засіданні 2022 року комісія із соціального страхування на підприємстві мала ухвалити рішення про припинення діяльності з 1 січня 2023-го. Рішення мала оформити протоколом.

З наступаючими 1
ШАНОВНІ КОЛЕГИ -СПІЛЧАНИ!

Щиро вітаємо Вас з наступаючим величним
Християнським святом -
Різдвом Христовим! та Новим 2023 роком !
На порозі - світлі Різдвяні та Новорічні свята, які є символом оновлення
та сподівань на позитивні зміни у житті кожної української родини.
Вісім років ми стверджуємо своє прагнення жити у демократичній країні, обираючи боротьбу за свободу та незалежність.
Сотні наших земляків стали на захист української держави.
Є ті, хто навіки залишаться у нашій пам’яті Героями!
Рік, що минає, був складним і водночас
щедрим на набутий досвід та низку серйозних напрацювань.
Щиро дякуємо кожному за активну профспілкову позицію,
прагнення змінювати на краще нашу країну
та працювати задля майбутнього.
Разом – ми йдемо в Новий рік з новими планами,
ідеями та готовністю втілювати їх у життя!
Від щирого серця бажаємо всім найголовніше – Перемоги.
Миру нашій країні, кожній родині, миру кожному дому!
Бажаємо Вам і вашим близьким здоров’я і достатку, щоб удача супроводжувала у справах, а негоди проходили стороною, нехай Новий рік принесе
щедрі здобутки, а Різдвяні свята – радість та віру
у Перемогу і світле майбутнє!

емблема ПРОФ1 меньше размерЗ найкращими побажаннями -
Голова Київської міськпрофради Валентин МЕЛЬНИК

fondЗ1 січня 2023 року уповноваженим органом в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування є Пенсійний фонд України.
Попри війну, держава продовжує виконувати свої соціальні зобов’язання перед українцями, у тому числі, – із забезпечення державного соціального страхування. Зокрема, Уряд швидко та ефективно реалізував вимоги ухваленого у вересні Закону №2620 щодо запровадження нової організаційної моделі соціального страхування в Україні. Згідно із Законом, з 1 січня виплати у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та від нещасного випадку на виробництві здійснюватиме не Фонд соціального страхування України, а Пенсійний фонд України.

Без названия 6Прохання долучитися до опитування в міському застосунку Київ Цифровий та підтримати перейменування вулиці на честь Олександра Омельченка.
Опитування до 11 січня .