КП Грудень 2021 6 стор на САЙТ готово page 0001

Час: 2022-05-24 18:29:15

Цікаві ініціативи документу:
  - виключити з оподатковуваного доходу волонтера доходи у вигляді витрат неприбуткової організації на проведення медичного огляду та вакцинації волонтера, інших лікувально-профілактичних заходів, безпосередньо пов'язаних з наданням волонтерської допомоги;
  - визначити неоподатковуваними витрати неприбуткової організації чи установи на відрядження волонтера (на проїзд, оплату вартості проживання, витрат на харчування оплату телефонних розмов, оформлення закордонних паспортів, дозволів на в'їзд, обов'язкове страхування, інші документально оформлені витрати);
  - визначити можливість для надання допомоги фізичним особам, які постраждали чи можуть постраждати внаслідок збройної агресії, неприбутковими організаціями без порушення вимог податкового законодавства.
  - не включати громадським та благодійним організаціям до розрахунку суми для реєстрації платником ПДВ операції з ввезення гуманітарної допомоги.

Фінаснсовий відділ Київської міськпрофради