f2418f9cff604616adc1fd8ca1c0f5edcQ9GPUW4d4ksWBKB 0

Час: 2023-01-30 16:57:45

изображение viber 2023 01 24 12 23 21 759
    1. Про надання цільової матеріальної допомоги члену профспілки ППО співробітників Київського коледжу зв’язку, сім’я якої постраждала під час авіакатастрофи в Броварах 18.01.2023.
  2. Про затвердження Плану роботи Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок» на I півріччя 2023 року.

За результатами обговорення першого питання вирішено:

- з Фонду солідарності Київської міськпрофради надати члену профспілки цільову матеріальну допомогу, сім’я якої постраждала під час авіакатастрофи в Броварах 18.01.2023.;
  - звернутися до членських організацій Київської міськпрофради щодо розгляду можливості надання ними матеріальної допомоги вказаному члену профспілки за рахунок власних профспілкових бюджетів;
  - звернутися до Штабу гуманітарної допомоги ФПУ щодо надання посильної матеріальної допомоги.

Під час обговорення другого питання порядку денного Голова Київської міськпрофради Валентин Мельник окреслив основні напрямки роботи профспілок, це: вирішення питання погашення заборгованості із зарплати на підприємствах, в організаціях та установах м. Києва; охорона праці; сприяння вирішенню проблемних питань роботи промислового сектору столичного регіону.

Членів Президії було поінформовано щодо підготовчої роботи до дитячого літнього оздоровчого сезону 2023 року та внесених змін до Положення щодо оздоровлення і відпочинку дітей пільгових категорій м. Києва.

З питань порядку денного прийнято Постанови Президії Київської міськпрофради.

Організаційно-інформаційний відділ
Київської міськпроради