вул. Хрещатик, 16, м.Київ, 01001
+380-44-351-21-56

Опитування

Чи вважаєте Ви обгрунтованими тарифи на житлово-комунальні послуги для населення?

Газета

01 GAZETA KP gruden 6 stor 2023 page 0001
1238717
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Цього місяця
Всього
349
512
349
23601
1238717

Час: 2024-04-29 11:53:00
Visitors Counter

 

P1060116
   Сторону профспілок представляли: Голова Київської міськпрофради Валентин МЕЛЬНИК, Голова Ради Київської міської профспілки працівників охорони здоров’я Сергій КУБАНСЬКИЙ, Голова Профспілки працівників державних установ м. Києва Віталій ПОЧТОВИЙ, Голова Київської міської професійної спілки працівників агропромислового комплексу Ольга ЛОПАТА.
  Столичних профспілок приймали директор Київського міського центру зайнятості Дмитро НОВИЦЬКИЙ і його заступники – Тетяна МИХАЙЛЕНКО та Людмила МУШИНСЬКА.
Задля консолідації зусиль Сторін для формування сприятливого середовища на ринку праці, забезпечення реалізації ефективної державної політики у сфері зайнятості населення, дотримання прав працівників у сфері зайнятості, гарантій щодо захисту прав громадян на працю та реалізації їхніх прав на соціальний захист від безробіття, Київська міськпрофрада та Київський міський центр зайнятості уклали Меморандум про партнерство та співпрацю.
    Текст документа скріпили своїми підписами Голова Київської міськпрофради Валентин МЕЛЬНИК та директор Київського міського центру зайнятості Дмитро НОВИЦЬКИЙ.
     Під час заходу Голова Київської міськпрофради Валентин МЕЛЬНИК звернув увагу, що спільними зусиллями ми хочемо привернути увагу соціальних партнерів до питань гідної, справедливої та безпечної праці, непростої ситуації з питань зайнятості, охорони праці, удосконалення комунікації з киянами задля поліпшення ситуації з працевлаштуванням осіб, які шукають роботу.
   Керівництво Київського міського центру зайнятості поінформували Сторону профспілок щодо роботи, яка проводиться КМЦЗ, налагодження контактів з роботодавцями для збільшення кількості вакансій, удосконалення електронних сервісів Центру занятості для роботодавців та шукачів роботи, тривалості та сум виплати по безробіттю, видачі ваучерів для навчання, видачі сертифікатів для навчання зареєстрованих безробітних, надання мікрогрантів для відкриття власного бізнесу тощо.
   В умовах сьогодення, коли постійно відбуваються законодавчі трансформаційні зміни та нововведення, сторони домовилися про періодичне проведення спільних інформаційно-просвітницьких заходів (семінарів, круглих столів, зустрічей) для членів профспілок Київської міськпрофради та її галузевих членських організацій.

P1060121

  photo 2023 12 12 14 04 20

 

 

 

 

 

 

 

P1060124

Відділ соціально-економічних відносин
та соціального діалогу