Час: 2024-07-16 10:30:57

зображення viber 2024 05 30 09 07 07 718
   Участь у заході взяли керівники членських організацій, голови первинних профспілкових організацій, які є членами Ради. Запрошеним почесним гостем на Раду був Голова Федерації профспілок України Григорій ОСОВИЙ, який поінформував учасників засідання про основні напрями діяльності ФПУ в умовах воєнного стану; про виклики і загрози, які стоять перед профспілками на сьогодні; про співпрацю з міжнародними профспілковими організаціями, тощо. Голова ФПУ висловив подяку київським профспілкам за активну участь в спільних заходах та проведену роботу задля недопущення прийняття владою проєкту нового Трудового кодексу.
  На порядку денному засідання Ради було розглянуто низку важливих питань та прийнято відповідні Постанови Ради Київської міськпрофради. Зокрема «Про зміни у складі членів Ради Київської міськпрофради»; «Про внесення змін до Статуту Київської міськпрофради»; «Про позачергову XIII Конференцію Київської міськпрофради».
   За результатами активного обговорення більшістю голосів членів Ради прийнято рішення щодо проведення позачергової XIII Конференції Київської міськпрофради у жовтні 2024 року.

зображення viber 2024 05 30 09 13 35 858

зображення viber 2024 05 30 09 13 38 466

зображення viber 2024 05 30 09 04 22 052

зображення viber 2024 05 30 09 07 07 718